Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tabletet vegyek?

Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Tablet vásárlásra adnám a fejem, albérletben könnyebb lenne azzal, mint a jelenlegi asztali géppel.

Max 30-35-öt szánnék rá, ami fontos lenne:

-Android 4.0 Ice Cream Sandwich (2.x-es verziók maradjanak telefonon, nem tabletra valók),

-Kapacitív (Multi-touch) kijelző,

-G szenzor

-min. 1 Ghz processzor + 512 ram

-wifi

-video kimenet (ahogy láttam szinte csak hdmi van, azzal meg megküzdök mire a CRT monitorra rákötöm a képét, de 7"on nem nagyon állnék neki filmeket nézni)

Amit eddig találtam:

Ghoo Tab 7000

[link]

MID A11

[link]

Igazából a Ghoo tab 7000 tetszik eddig a legjobban, pót akkut is találtam hozzá itt [link] meg a tudása sem rossz.

Vélemények? Tud valaki esetleg mást ajánlani, amire nem találtam rá?

2012. júl. 15. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt néztem ki, de nem tudom, hogy ICS 4.0.3 vagy 2.3 fut rajta.

2012. júl. 15. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek: A Ghoo Tab 7000 annyit bőven megér. pofás kis cucc.

Első válaszolónak: azon 2.3 as android fut. ott van a leírásába.

2012. júl. 16. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:

#2: [link]

A hivatalos oldalon nem az van írva.

2012. júl. 16. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:

WayteQ háza táján nézz körül.

:)

2012. júl. 16. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
#3 : biztos adtak rá ki frissítést, mint amúgy minden eszközre szoktak. van ahol 2.3 al veheted meg (és te frissíted) de olyan is hogy már alapból frissítve van 4.0 ra
2012. júl. 16. 11:19
 6/9 xperialaci ***** válasza:
100%
Ha jót és ojcsót akarsz akkor Wayteq Xtab 70i vagy 100s.Ezek körübelül egy sima samsung galaxy tab tudását tudják.
2012. júl. 16. 11:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Még gondolkodom rajta továbbra is.

A Wayteq Xtab tetszik, bár a 800MHz-es proci nem biztos hogy meggyőzött, de az ára kicsit sok nekem.

Igazából 40-50ért már elég jó használt laptopokat lehet venni, és ahhoz nem kell még plusz monitorra meg billentyűzetre beruháznom, mint a tablet esetében.

Apropó, ezeken a tableteken csak HDMI kimenet van, elég egy HDMI - VGA kábel, hogy rákössem monitorra, vagy van más trükkje is (van vele szopás bőségesen)?

(Amire használnám: 100% net a háttérben, továbbá előtérben kb. 40% filmnézés, 20-25% word-excel-pdf /olvasás és-vagy írás /, meg persze torrentről a filmek letöltése, hogy megnézzem. => erre sok/felesleges egy komplett asztali gépet fenntartani, a fogyasztásáról nem is beszélve, viszont nincs 100am egy új laptopra, max 30-40 körül tudok kiköhögni egy másik eszközre. Aztán ha kell egy CAD program, vagy egy photoshop, arra ott van az asztali gép továbbra is,de mondjuk havonta 1-2x kell csak ilyen programhoz nyúlni, addig meg a sarokban had porosodjon.)

2012. júl. 16. 13:31
 8/9 marcikah válasza:
HTC!!!
2012. dec. 22. 15:28
 9/9 anonim válasza:
Navon platinum 7 (ics) update jelly bean és csomó plusz progi van rajta flash is.
2013. jan. 17. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!