Milyen tabletet vegyek?
Tablet vásárlásra adnám a fejem, albérletben könnyebb lenne azzal, mint a jelenlegi asztali géppel.
Max 30-35-öt szánnék rá, ami fontos lenne:
-Android 4.0 Ice Cream Sandwich (2.x-es verziók maradjanak telefonon, nem tabletra valók),
-Kapacitív (Multi-touch) kijelző,
-G szenzor
-min. 1 Ghz processzor + 512 ram
-wifi
-video kimenet (ahogy láttam szinte csak hdmi van, azzal meg megküzdök mire a CRT monitorra rákötöm a képét, de 7"on nem nagyon állnék neki filmeket nézni)
Amit eddig találtam:
Ghoo Tab 7000
MID A11
Igazából a Ghoo tab 7000 tetszik eddig a legjobban, pót akkut is találtam hozzá itt [link] meg a tudása sem rossz.
Vélemények? Tud valaki esetleg mást ajánlani, amire nem találtam rá?
Én ezt néztem ki, de nem tudom, hogy ICS 4.0.3 vagy 2.3 fut rajta.
Kérdezőnek: A Ghoo Tab 7000 annyit bőven megér. pofás kis cucc.
Első válaszolónak: azon 2.3 as android fut. ott van a leírásába.
#2: [link]
A hivatalos oldalon nem az van írva.
Köszönöm a válaszokat.
Még gondolkodom rajta továbbra is.
A Wayteq Xtab tetszik, bár a 800MHz-es proci nem biztos hogy meggyőzött, de az ára kicsit sok nekem.
Igazából 40-50ért már elég jó használt laptopokat lehet venni, és ahhoz nem kell még plusz monitorra meg billentyűzetre beruháznom, mint a tablet esetében.
Apropó, ezeken a tableteken csak HDMI kimenet van, elég egy HDMI - VGA kábel, hogy rákössem monitorra, vagy van más trükkje is (van vele szopás bőségesen)?
(Amire használnám: 100% net a háttérben, továbbá előtérben kb. 40% filmnézés, 20-25% word-excel-pdf /olvasás és-vagy írás /, meg persze torrentről a filmek letöltése, hogy megnézzem. => erre sok/felesleges egy komplett asztali gépet fenntartani, a fogyasztásáról nem is beszélve, viszont nincs 100am egy új laptopra, max 30-40 körül tudok kiköhögni egy másik eszközre. Aztán ha kell egy CAD program, vagy egy photoshop, arra ott van az asztali gép továbbra is,de mondjuk havonta 1-2x kell csak ilyen programhoz nyúlni, addig meg a sarokban had porosodjon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!