Milyen tabletet vegyek?
Figyelt kérdés
Olvastam neten ezekről a tabletekről,és nagyon megtetszettek,hogy ilyen jó képeket lehet velük rajzolni.És elsősorban rajzolásra használnám,és amennyit rászánok az kb 20e Ft alatt,mert olvastam h már 10e-ért is lehet kapni.Légyszi ne mondjátok h szánjak többet rá,mert nekem nem kell ilyen hiper-szuper 100e-ért,elég ha megtudok vele egy ilyet rajzolni: [link] mert ezt egy tablettel rajzolták.Köszönöm ha segítetek,kérlek írjatok minél többen!Ja és találtam egy ilyen tabletet ez tök olcsó,csak nem tudok,szerintetek meg lehet e vele olyat rajzolni,mint amit az előbb linkeltem? [link] erről lenne szó,és csak 10e be kerül.Szerintetek ezzel meg lehet olyat rajzolni,mit amit az előbb belinkeltem?2009. aug. 14. 09:50
1/5 A kérdező kommentje:
hopsz,találtam egy másik geniust,ami kifejezetten rajzolásra lett tervezve: [link]
Azt hiszem ezt veszem meg, de írjatok már légyszi azért!!!
2009. aug. 14. 10:20
2/5 A kérdező kommentje:
Oda menjetek rá h:Genius Mouse Pen 8"*6"Ez nagyon tetszik!!:D
2009. aug. 14. 10:21
3/5 A kérdező kommentje:
A genius oldalán is rajta van: [link]
Ez a kütyü nagyon bejön,és olvastam h direkt rajzolásra tervezték!És az ára is jó 12-14 között mozog.Wacom Bamboot nem akarok venni,ez olcsóbb is meg ezt direkt rajzolásra fejlesztették ki.Ne is fáradjatok,nem kell ám hozzászólni,elbeszélgetek itt magammal:D
2009. aug. 14. 10:40
4/5 anonim válasza:
Nekem a szobatársam akart Geniust venni, pont azért, mert olcsó, de aztán azt mondta, hogy annak kopik a hegye, mint egy rendes ceruzának, úgyhogy Wacom Bamboo-t vett. Énis azt vennék, jó vele rajzolni. Kicsit gyűjts rá szerintem, mert a "nagyok" mind wacomot használnak.
5/5 anonim válasza:
Nekem Genius-om van. Vehetsz 100-ért is, vehetsz 10-ért is, a tehetség a lényeg. Egyébként nem nagyon kopik a hegye, legalábbis nem látom.De adtak hozzá tartalékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!