Fender stratocaster serial number hol található a neten?
Először is, ahogy Best Answer is mondta:
Google, beírod, hogy "Fender serial number"
A másik kézenfekvő megoldás a gyártó oldala:
Fender.com, ott Support menü -> Knowledgebase -> Product dating
A gyártó oldalán ilyen adatok találhatók: E8 + 5 digits.
És mi az 5 szám, ami alapján azonosítható a hangszer?
Egy normális rendszert kerestem, ami-mint kiderült nem létezik-rendelkezik egy kitöltendő mezővel, ahová beírom a gitáron lévő azonosítókat és teszi a dolgát. Vagyis adatok alapján közli az információkat: évjárat, típus, felszereltség, szín, nyak profil, hangszedők, fa anyag,stb...Közben tájékozódtam hozzáértő társasággal is, NINCS ilyen rendszer. Viszont van matrica, van kína, van bármi, ami lehetetlenné és hiteltelenné teszi a használt hangszerek piacát.
Az, hogy valaki nem kínál tálcán neked egy tökéltes megoldást egy olyan problémára, amit ki kéne olvasni a gondolatoaidból, akkor szerinted már nem is ért hozzá?
Szerinted ha a gyári rendszer kaotikus, mi a fenét kellett volna írni?
Máskor fogalmazd meg részletesen és pontosan, mit akarsz, amit kérdeztél, arra kaptál választ. Természetesen más is ismeri, hogy a Fender sorozatszámrendszere csak elég korlátozottan használható és nem mond sokmindent, de nem ezt kérdezted.
Egyébként van több olyan weboldal is, ahol beírod a számot és kidob valamit, leginkább a gyártási évet, de nem értem, miért számítottál arra, hogy majd megmondja neked a pontos adatait a gitárnak. Ilyen nincs és nem is volt soha egy gyárnál se, legfeljebb a nagyon drága és kis szériás gyártóknál.
A Fender rengeteg változáson ment át, gyártottak számtalan helyen, teljesen összevissza a sorozatszámozásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!