Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Stagg az milyen gitár márka?

A Stagg az milyen gitár márka?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 19:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
ez elég demagóg volt :D nem azért kapkod valaki, mert 50ezerrel olcsóbb volt a gitárja a másiknál, hanem mert hiányoznak az alapok, én csak azért kérdeztem, hogy volt-e tanár.
2012. dec. 23. 21:49
 22/36 anonim ***** válasza:

na tessék itt minden megtalálható lehet élvezni!

[link]

2012. dec. 23. 21:59
 23/36 anonim ***** válasza:

Jesszus, fogjátok már a gitárra meg a programra (WTF???), hogy nem tudtok gitározni...

Én egy hólapátot is megszólaltatok normálisan, a feeling nem ezen múlik...

2012. dec. 23. 22:11
 24/36 anonim ***** válasza:

hát, ha már felvágásnak szántad, bűntudat nélkül megállapítom, hogy ez még talán az előzőnél is szarabb. és nem, nem a hangzás a baj, nem a guitar rig, és nem is a gitár hibája. igazából tudnék róla mit írni, de ez már az a határ, hogymost direkt csináltál valamit, ami nagyonszar, hogy felvágj nekünk? mert ha igen, akkor most hülyén nézne ki, hogy beírom, hogy mi nem tetszett, és mi tetszett..:)

bár az hogy mi tetszett benne, azt fel tudom sorolni:

hamar vége lett.

2012. dec. 23. 22:20
 25/36 anonim ***** válasza:

Igen ezt felvágás képp szántam, mert amit most csináltam abból egy igen jó számot lehetne csinál!...

Mondtam én is hogy rontok benne :D De majd valószínűleg 50 év múlva is ilyen szar leszek ha tovább folytatom. MIVEL GYAKORLÁSSAL AZ EMBER NEM TUDJA FEJLESZTENI MAGÁT!! Még folytathatnám de minek :D

2012. dec. 23. 22:36
 26/36 anonim ***** válasza:

hát, ha így megy, akkor nyilvánvalóan szarul gyakorolsz. nem tudom miért hiszik azt az emberek, hogy tudják, hogy kell gyakorolni. ha tudnád, akkor nem így játszanál. én sem tudtam, ezért elmentem tanárhoz, és tanít. de még ígysem vágok fel.

amit meg most csináltál, az kuka, se ötlet benne, sem egy értelmezett harmónia, se semmi. de alapvetően gyorsul az egész, kapkodsz benne, itt nem a gyakorlás mennyiségével van gond, hanem a minőségével.

50év múlva lehet hogy dragonforce szólókat fogsz játszani, de valószínűleg azt is összevissza kapkodva, szar ritmusokkal, hamis nyújtásokkal, és ezzel a csúszással, amit azóta sem értek, hogy ez valakinek komolyan tetszik-e, ha 10hangon átcsúszol mielőtt lefogsz egy kezdőhangot :D

2012. dec. 23. 22:46
 27/36 anonim ***** válasza:

Én azt hittem ez csak valami vicc. :D

Valami KOMOLY baj van a felnövekvő gitáros nemzedékkel...

2012. dec. 23. 22:48
 28/36 anonim ***** válasza:

ugye :D amíg nem jött meg a válasz, én is utólag azthittem, hogy csak viccel, és hülyén éreztem magam. de nem, ebből számot lehetne írni

és nyilván az lesz a következő, hogy akkor küldjünk mi valamit. de én most nem fogok ezért külön felvételezni, a studiódalokból meg nem linkelek, mert nem egy zenekarként vitázok, hanem zenészként, és youtubeon csak zenekaros dalok vannak. úgyhogy nem :D

2012. dec. 23. 22:51
 29/36 anonim ***** válasza:

Én semmit sem csinálok rosszul. Amit utólag itt belinkeltem, egyértelműen lehetett hallani, hogy kb hulladék f0s ahogy van :D. Csak éreztem azt a szikrát bennetek, hogy legszívesebben úgy belém kötnétek, hogy csak na.

Gyakorlással az ember képzeljétek el bármit elérhet! Még akár meg is tanulhat gitározni tanár nélkül. Nem 1 embert ismerek aki bármilyen DragonForce szólót eljátszik ahhoz képest hogy saját magát tanította. Én lassan 1 éve foglalkozok komolyan a szólózással, rengetek skálát gyakorlok nap mint nap blabla de nem is írom tovább, mert most úgy is jönni fog hogy így teknika úgy teknika, HA nem tanárhoz jársz akkor már láma senki vagy.

Én látom magamon a fejlődést, hogy 1 éven belül ilyen IMPROVIZÁLÁSOK, szóval amit életembe sose játszottam még (rögtönzés)... olyan szólókat pikk pakk letudok játszani

2012. dec. 25. 22:31
 30/36 anonim ***** válasza:
de pl azt a szólót, a nothing else matterst, biztos vagyok benne, hogy azt is szarul játszanád (pedig az tényleg nem nehéz). de nem kérem, hogy vedd fel, és mutasd meg, mert nem akarok szívességet kérni, jó gyakorlást, aztán még lehet hogy a végén megtalálod a helyes irányt is (álmodban jön egy ihlet, vagy ilyesmi)
2012. dec. 25. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!