Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Stagg az milyen gitár márka?

A Stagg az milyen gitár márka?

Figyelt kérdés

2012. dec. 18. 19:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Öcsémnek nem rég vettünk egy Stagg fémhúros akuszt. gitárt (western ha így jobban tetszik). A hangoló kulcsok nem a legjobb minőségűek és nekem a "bogyós" húrláb sem tetszik annyira de szépen szól és szerintem kezdő/haladó gitárnak megfelel. De a Cort vagy az Ibanez az jobb.
2012. dec. 20. 12:58
 12/36 anonim ***** válasza:

Én 2 éve egy 4x.000 ft körüli Stagg L400-ast használok. Eléggé megvagyok vele elégedve, kivéve itt írtam is előttem, hangoló kulcsok nem az igaziak(egész fej). Gyorsan eltud hangolódni. Következő gitár az biztos hogy Gibsone lesz.

Szóval nem olyan rossz az a stagg. :D

Ezt én vettem fel, mindent én csináltam:

[link]

A minősége nem full stúdióminőség, az a hangkártya miatt van.

2012. dec. 20. 22:16
 13/36 anonim ***** válasza:
hát, ebből tényleg rengeteget le lehet szűrni
2012. dec. 20. 23:09
 14/36 anonim ***** válasza:
tényleg nem rosszindulatból, de ugye te tanár nélkül tanultál?
2012. dec. 22. 12:05
 15/36 anonim ***** válasza:
Még tanulok is(3 év akusztikus tanár) de most magamat fejlesztem (most lehet mondani, hogy mennyi hamis hang!!! lásd köv mondat, vagy csomószor kiestem a ritmusból, oké nem mindig hallottam a kiséretet) . Amit feltettem felvétel, ott meg csak skálázni gyakoroltam, izzadt ujjheggyel (gondolom te is gitározol), főleg a vége felé elcsúsztak az ujjam és ennyi a történet. De jól sikerült, így feltettem haveroknak megmutatni, hogy állok. Most lesz újévkor 1 éve hogy foglalkozok szólóval, és valószínűleg minden gitáros ilyen szinten tarthat, MÁR 1-2 hónap után :D
2012. dec. 23. 09:37
 16/36 anonim ***** válasza:

nem, de ha nem megy gyorsan, minek játszod gyorsan? nem azzal van a baj, hogy nem szólalnak meg a hangok, hanem hogy kapkodás az egész.

ezt adja a tanár nélküli tanulás :D

2012. dec. 23. 10:13
 17/36 anonim ***** válasza:
Ja igen és ez a másik. Van hogy elrontom de sokszor a guitar rig nem képes kiadni a hangot ha egy adott sebességet elér az ember, itt a hangkártya a hibás :D
2012. dec. 23. 10:56
 18/36 anonim ***** válasza:
tényleg csak annyi lett volna a kérdésem, hogy tanárral tanulsz-e, nem kell egyből felvágni, meg magyarázkodni :D
2012. dec. 23. 12:05
 19/36 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=oh73KEwckWk

a te felvételed, és eközött szerinted melyik a jobb?

2012. dec. 23. 13:23
 20/36 anonim ***** válasza:

Nem magyarázkodok, csak hogy végképp nelehessen tovább belém kötni azért írtam le amit leírtam. :D

Na szerinted melyik a jobb minőség? "I used: Epiphone Les Paul..." tovább nem is kell folytatni. Azzal a gitárral ha nem fogod le a hangot, még akkor is tiszta hangot ad ki... xD

2012. dec. 23. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!