Öcsémnek nem rég vettünk egy Stagg fémhúros akuszt. gitárt (western ha így jobban tetszik). A hangoló kulcsok nem a legjobb minőségűek és nekem a "bogyós" húrláb sem tetszik annyira de szépen szól és szerintem kezdő/haladó gitárnak megfelel. De a Cort vagy az Ibanez az jobb.
2012. dec. 20. 12:58
12/36 anonim válasza:
Én 2 éve egy 4x.000 ft körüli Stagg L400-ast használok. Eléggé megvagyok vele elégedve, kivéve itt írtam is előttem, hangoló kulcsok nem az igaziak(egész fej). Gyorsan eltud hangolódni. Következő gitár az biztos hogy Gibsone lesz.
A minősége nem full stúdióminőség, az a hangkártya miatt van.
2012. dec. 20. 22:16
13/36 anonim válasza:
hát, ebből tényleg rengeteget le lehet szűrni
2012. dec. 20. 23:09
14/36 anonim válasza:
tényleg nem rosszindulatból, de ugye te tanár nélkül tanultál?
2012. dec. 22. 12:05
15/36 anonim válasza:
Még tanulok is(3 év akusztikus tanár) de most magamat fejlesztem (most lehet mondani, hogy mennyi hamis hang!!! lásd köv mondat, vagy csomószor kiestem a ritmusból, oké nem mindig hallottam a kiséretet) . Amit feltettem felvétel, ott meg csak skálázni gyakoroltam, izzadt ujjheggyel (gondolom te is gitározol), főleg a vége felé elcsúsztak az ujjam és ennyi a történet. De jól sikerült, így feltettem haveroknak megmutatni, hogy állok. Most lesz újévkor 1 éve hogy foglalkozok szólóval, és valószínűleg minden gitáros ilyen szinten tarthat, MÁR 1-2 hónap után :D
2012. dec. 23. 09:37
16/36 anonim válasza:
nem, de ha nem megy gyorsan, minek játszod gyorsan? nem azzal van a baj, hogy nem szólalnak meg a hangok, hanem hogy kapkodás az egész.
ezt adja a tanár nélküli tanulás :D
2012. dec. 23. 10:13
17/36 anonim válasza:
Ja igen és ez a másik. Van hogy elrontom de sokszor a guitar rig nem képes kiadni a hangot ha egy adott sebességet elér az ember, itt a hangkártya a hibás :D
2012. dec. 23. 10:56
18/36 anonim válasza:
tényleg csak annyi lett volna a kérdésem, hogy tanárral tanulsz-e, nem kell egyből felvágni, meg magyarázkodni :D
a te felvételed, és eközött szerinted melyik a jobb?
2012. dec. 23. 13:23
20/36 anonim válasza:
Nem magyarázkodok, csak hogy végképp nelehessen tovább belém kötni azért írtam le amit leírtam. :D
Na szerinted melyik a jobb minőség? "I used: Epiphone Les Paul..." tovább nem is kell folytatni. Azzal a gitárral ha nem fogod le a hangot, még akkor is tiszta hangot ad ki... xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!