Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottad már az új Ensiferum...

Hallottad már az új Ensiferum albumot?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed róla?
2009. aug. 22. 15:56
 1/4 Thurston ***** válasza:
100%
Most tartok éppen a felénél. Eddig tetszik. \o/
2009. aug. 22. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem lett jó. Tiszta Victory Songs, fantázia nem sok van benne. Továbbra is tartom azt a véleményemet, hogyha 2 hangot megváltoztatsz egy előző dallamon, az nem lesz új
2009. aug. 29. 10:07
 3/4 Thurston ***** válasza:
Azért azt ne mondd, hogy nincsenek benne új ötletek. Női vokál, tempóduplázás nélküli gyorsítás... Csak jobban bele kéne ásnod magad. Viszont azért még így is egyetértek abban, hogy több újdonságra vágytam volna. (De kissé eltúloztad.)
2009. aug. 29. 11:35
 4/4 anonim válasza:

Szerintem kibeb*szott jó lett... hónapokig csak azt az albumot hallgattam sőt! Ebből írtam egy újságcikket az iskolaújságba (ne kérdezzétek hova járok :P ) és annak ellenére hogy kevesen metál- és főként vikingmetál-orientáltak, a cikk nagyon sok embernek tetszett és ösztönzött sokakat, hogy belehallgassanak. Van, aki még most is gyakran hallgatja a Smoking Ruins-t de olyan is van aki ezért félig-meddig megtanult finnül :D

Szóval szerintem elég hatásos lett és elsősorban nagyon jó. Mondhatni, hogy mindegyik szám összefügg a másikkal, mintha egy élettörténet utolsó szakaszát hallgatnánk zenei kísérettel és visszaemlékezésekkel, és a végén eljut oda a főhősünk, *ahol a hősök vándorolnak* \where heroes roam\.

Bár mindegyik albumon vannak olyan számok amelyek megfogtak és gyakran hallgatom őket de a debütalbum után a From Afar a legjobb szerintem.

Röviden ennyi :) \m/

2011. máj. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!