Róka3 kérdése:
Mi legyen a zenekarunk neve? A zenekar Rap-Rock stílusú zenét játszik, fiatalos csapat vagyunk, keressük a megfelelő nevet, várjuk az ötleteket, humoros, rövid, névre gondoltunk.
Figyelt kérdés
A trágár, otromba , nevek nem érdekelnek minket, komoly kérdésnek szántam!!2012. dec. 15. 21:50
1/5 anonim válasza:
ha rap-rock és szellemes nevet akartok, akkor legyetek drinkin' park xD
na jó, viccet félretéve.. nem tudom, de érdekelne milyen zenét toltok:) ha van valamilyen felvételetek, szívesen meghallgatnám:)
2/5 anonim válasza:
nekem is lehet küldeni ha van viditek:D érdekelne;)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődéseteket, még nincs felvétel, komoly munkálatok folynak, semmit nem akarunk elkapkodni, de amint
lesz anyag küldeni fogok, előbb egy frappáns név kellene!
2012. dec. 16. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!