Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen húrkészletet tudnátok...

Milyen húrkészletet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nemsokára megveszem a 2. gitáromat, a Cort KX5-öt. Szeretnék hozzá húrkészletet is rendelni, mert a gyári húrok nem annyira jók, ha jól tudom.

Standard és Full step down-ba használom a mostani gitáromat. D'addario EXL120 9-42 -es húrkészlet van rajta. A 2. gitáromat is ilyen hangolásokban szeretném használni, esetleg még mélyebbre hangolni, pl Drop C-re.

Milyen húrkészlet lenne a legjobb ezekre a hangolásokra?

nézegettem Elixir és Ernie Ball húrokat is, és megakadt a szemem ezen az elixir-en :

[link]

Nemtudom hogy ennyire lenne alkalmas Standard, full step down és Drop C-ben a 11-49 -es..

2012. dec. 14. 19:21
 1/3 anonim válasza:

Komment a termékre :

,,Drop C-re a legjobb!!! Valóban sokkal hosszabb az élettartama, így nem is drágább, mint egy sima húr és húrozni is ritkábban kell!!! m/"

Ezek szerint érdemes rá beruházni :) Ezt vedd meg.

2012. dec. 14. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem én, de standard hangolásba nemlenne túl kemény? :D
2012. dec. 14. 20:15
 3/3 anonim válasza:

Hát lehet,hogy ott arra nem az lenne a megfelelőbb :D Egyik gitárra tedd ezt,másikra a normált,és hangold be eszerint őket oszt' jó'van :D

Rock N' Roll !

2012. dec. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!