Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell hangológéppel...

Hogyan kell hangológéppel gitárt hangolni?

Figyelt kérdés
Ez hülye kérdés, de vettem egy hangológépet, és tudom a szisztémáját meg minden, de valahogy akkor se megy...Van ennek valami módszere?Milyen erősen pengeted az adott húrt vagy hogy merre tekered a csavarokat, ilyesmi...
2009. aug. 19. 01:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Nos, a hangologépet rákötöd a kábellel a gitárra. Gondolom erre te is rájöttél:-)

A gitáron a hangerőszabályzót is fel kell tekerni.

Az után a hurokat egyenként kell megpengetni rendesen. Nem tudom, milyen a kijelzője... de a legtöbbnél mutatja, hogy ha alacsony a hang, akkor a bal lámpa piros, ha magas akkor a jobb. Akkor jó, ha zölden világit a középső.

Lehet hülyén magyaráztam el... bocs. Először én se tudtam egyébként hangoloval hangolni. Pedig aztán rájöttem, hogy nem bonyolult művelet :-)

22L

2009. aug. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!