Nektek mit jelent a Hooligans zenekar?
Nekem a Hooligans a szív,
a Hooligans a lélek,
Huligán maradok ameddig élek!
Én 7 éves korom óta hallgatom őket. Miattuk kezdtem el zenélni (gitározni) Most nem mondom h mindenkinek szeretnie kell őket
de nekem már volt szerencsém beszélni velük és nagyon szimpatikusak és persze viccesek L/14
Nekem semmit. Nem szeretem őket, de ha valahol hallom őket (teszem azt rádióban), nem váltok csatornát. Magamtól soha nem hallgatnám őket.
Tudod, mi az igazi bajom a Hooligansszel? Hogy pózerek. Kőkemény rockegyüttesnek állítják be magukat, közben még a Backstreet Boys is keményebb náluk. Nézd csak meg a plakátjukat: napszemüveg, tetkók, fekete ruhák, még egy villám is oda van photoshopolva... közben meg rádióbarát, tingli-tangli, lingyi-langyi zenét játszanak. Kvázi popzene. Az a durva, hogy sokan rockegyüttesként gondolnak rájuk. Közben meg ha mutatnál nekik AC/DC/Deep Purple/Led Zeppelin stb. számot, lefikáznák. Nem szeretnék általánosítani, de sajna a magyar közízlés ilyen. Különben is, ha a Hooligans nem pózerkedne, hanem szépen, feltűnés nélkül játszanák a pop-rock zenét akkor máris kevésbé örvendenének közutálatnak.
Hallottam már olyat, hogy a régi albumaik még jók voltak, de ahhoz nem tudok hozzászólni.
Szóval kb. ez a véleményem a Hooligansről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!