nagyon szánalmas, hogy azokat akik rockot, metált és hasonló durvább zenéket hallgatnak, felpontozzátok, akik meg popot, disco-t, stb...azokat meg le.
pffffffffffffffffffffffffff
2012. nov. 26. 20:41
22/31 anonim válasza:
igazából ez nem teljesen igaz, mert a k-popos kislány is 100% on jelenleg....
2012. nov. 26. 22:36
23/31 A kérdező kommentje:
én mindenkit felpontoztam mert válaszoltak a kérdésemre...:)
2012. nov. 27. 18:51
24/31 anonim válasza:
OFF:
Tényleg elég bunkóság lepontozni másokat, csak mert más zenét szeretsz. Én felpontoztam mindenkit, mert a kérdésre tényleg hasznos választ adtak, azaz szerintem a kérdező kérdésére értelmeset feleltek.
Másik, meg felpontoztátok végig a rockot, de engem electronál brutál lepontoztatok. (# 5)
Miért? Legalább annyi gerinc legyen a lepontozóban, hogy elmondja...
(on-t nem tudok írni, már válaszoltam:))
2012. nov. 27. 19:27
25/31 anonim válasza:
death metal, heavy metal, progressive metal 16/F
2012. nov. 28. 21:21
26/31 anonim válasza:
Én csak metált.
Főleg thrash, azzal kelek és fekszek. De heavy-t is hallgatok (leginkább Judas Priest). Mostanában elkezdtem hallgatni a Death - Spiritual Healing albumát, eléggé bejön az is. Bár ettől még nem biztos, hogy a death metal is felkerül az (elég rövid) listámra.
2012. nov. 29. 10:48
27/31 anonim válasza:
Én többnyire mindent amiben van rock, vagy annak egy alfaja.. de nagy kedvencem mostanában az elektronikus rock, metál, industrial metál, rapcore, punk, elektronicore (iagából utálom a hörgősset, de ebben a műfajban szeretem..) stb..
2012. nov. 29. 22:00
28/31 anonim válasza:
Thrash Metal, Death Metal, Power Metal, Heavy Metal, Punk Metal keverék, Industrial Metal, Goth Metal, Dark Metal, Doom Metal, Death/Doom ötvözet, Industrial Electro
2012. dec. 12. 10:11
29/31 anonim válasza:
Én a világzenét, magyar népzenéhez közeli dolgokat, alternatív és pop zenét, meg a popos-jazzes feldolgozásokat szeretem.
19/L
2012. dec. 13. 19:07
30/31 anonim válasza:
Az 1996 évek new yorki vagyis East coast zenéit kedvelem pl: Das Efx - Hardcore Rap Act című számot mondjuk ami 1995- ös
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!