Milyen zenéket szerettek?
pop?rock?rap?metal?
:D
pop, poprock, light rock, r&b, electro, disco, dubstep
csak a metált és a keményebb rock-ot nemszeretem.
15L
Én K-POP rajongó vagyok, mostanában szinte csak azt hallgatok. :) De sokszor hallgatok rádiót is, és általában mindent meghallgatok, kivéve a tucc-tucc, dubstep, metál, electro, disco zenéket zenéket nem szeretem... Néha hallgatok rockot is, de nem sokszor, mert a keményebb zenéktől hamar megfájdul a fejem... Szeretem a popot, pl. Robbie Williams Candy c. száma nagyon tetszik. Meg sokszor hallgatok olyan zenéket, amikre könnyen el lehet aludni, pl. az eső hangja, zongorázás, ilyenek.
16/L
Csak a rock!
Led Zeppelin, Van Halen, Guns N' Roses, Queen, The Who, Pink Floyd, Kiss, Aerosmith, Metallica, Scorpions, Nirvana, Whitesnake, Rainbow, Black Sabbath, RHCP, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Europe, AC/DC, Twisted Sister, The Doors, R.E.M., Bon Jovi, Nickelback, SOAD
Metalt is hallgatok azért:
Nightwish, Helloween, Edguy, Avantasia, Within Temptation, Rammstein
Véletlen elküldtem...:D
Rap:
FankaDeli, egyéb ilyen mondanivalós magyar rappek (Szuli, Kreck, Punanny Massif)
Punk:
Dead Kennedys, Ramones, Sex Pistols, Exploited, The Clash
Dance:
O-zone, Frankie Goes To Hollywood, Alphaville, Edward Maya slágere egész jó lett sztem főleg az a harmónikás résznél
Egyéb:
Bob Marley, Vangelis
rock-metal \m/
Ahogy nézem ezt elég sokan írták :) Én ezek közül is a régebbi, 70-80-90-es évekbelieket. Pokolgép, Ossian, Akela stb
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!