Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenéket szerettek?

Milyen zenéket szerettek?

Figyelt kérdés

pop?rock?rap?metal?

:D

2012. nov. 25. 17:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
kpop(koreai pop), Jrock(japán rock) xd Voltam már Rapfüggő, rock függő is, de most úgy leragadtam az ázsiai zenéknél már egy ideig.
2012. nov. 25. 21:39
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
ideje*
2012. nov. 25. 21:39
 13/31 anonim ***** válasza:
16%

pop, poprock, light rock, r&b, electro, disco, dubstep

csak a metált és a keményebb rock-ot nemszeretem.

15L

2012. nov. 25. 22:04
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nu metal, metal, rock, hardcore (itt Minor Threat-re gondolok inkább), punk, ska, grunge, pub n' roll, stb. :)) Lelkiismeret-furdalás nélkül hallgatom azt, ami megtetszik, így néha becsúszik néhány rap szám és komolyzene.
2012. nov. 25. 22:15
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Én K-POP rajongó vagyok, mostanában szinte csak azt hallgatok. :) De sokszor hallgatok rádiót is, és általában mindent meghallgatok, kivéve a tucc-tucc, dubstep, metál, electro, disco zenéket zenéket nem szeretem... Néha hallgatok rockot is, de nem sokszor, mert a keményebb zenéktől hamar megfájdul a fejem... Szeretem a popot, pl. Robbie Williams Candy c. száma nagyon tetszik. Meg sokszor hallgatok olyan zenéket, amikre könnyen el lehet aludni, pl. az eső hangja, zongorázás, ilyenek.

16/L

2012. nov. 25. 22:22
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak a rock!

Led Zeppelin, Van Halen, Guns N' Roses, Queen, The Who, Pink Floyd, Kiss, Aerosmith, Metallica, Scorpions, Nirvana, Whitesnake, Rainbow, Black Sabbath, RHCP, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Europe, AC/DC, Twisted Sister, The Doors, R.E.M., Bon Jovi, Nickelback, SOAD

Metalt is hallgatok azért:

Nightwish, Helloween, Edguy, Avantasia, Within Temptation, Rammstein

2012. nov. 26. 00:43
 17/31 anonim ***** válasza:
83%

Véletlen elküldtem...:D

Rap:

FankaDeli, egyéb ilyen mondanivalós magyar rappek (Szuli, Kreck, Punanny Massif)

Punk:

Dead Kennedys, Ramones, Sex Pistols, Exploited, The Clash

Dance:

O-zone, Frankie Goes To Hollywood, Alphaville, Edward Maya slágere egész jó lett sztem főleg az a harmónikás résznél

Egyéb:

Bob Marley, Vangelis

2012. nov. 26. 00:48
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem hallgatok zenét.
2012. nov. 26. 06:34
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

rock-metal \m/

Ahogy nézem ezt elég sokan írták :) Én ezek közül is a régebbi, 70-80-90-es évekbelieket. Pokolgép, Ossian, Akela stb

19f

2012. nov. 26. 10:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
rap, hip-hop, raggae, R&B. Bár néha 1-1 pop vagy rock számot is meghallgatok, ha értelmes.
2012. nov. 26. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!