Dorcó kérdése:
Mentek a 2013-as február 7-ei Slash koncertre?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 16:29
1/15 anonim válasza:
hát ha a lángológitáros híren, és annak idézésein kívül tudsz mutatni egy oldalt ahol komoly infó is van róla, és jegyet is árulnak rá, bizisten tennék arról hogy menjek.
de amígy a pecsa.hu a tex, a ticketportal, a ticketpro és az összes többin sincs semmi infó, addig kicsit kacsának tűnik nekem ez a komcert.
3/15 anonim válasza:
megyek, csak nincs kivel:( minden haverom a fos elektronikus zenét szereti:D
4/15 anonim válasza:
dikk és akkor hol lehet jegyet venni more???
5/15 anonim válasza:
Nem mert addigra vége a világnak XD
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Amúgy ezen a koncerten leszenk GnR számok is vagy csak Slash szólóalbuma?
8/15 anonim válasza:
kedves utolsó, szerintem nem létezik olyan slash koncert, hogy a klasszikus gnr számokat ne játsznák el.
9/15 anonim válasza:
nem megyek, nem szeretem annyira
10/15 anonim válasza:
Menni akarok, csak nincs kivel, úgyhogy szerintem egyedül megyek. Gáz lány létemre?:D
Nem tudja valaki, hogy eetleg várhatók-e számok még a Snakepit idejéből? Én csak annyit tudok, hogy a mostani szólóalbuma kerül bemutatásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!