Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » DOBOSOK! Milyen CINTÁNYÉR-szet...

DOBOSOK! Milyen CINTÁNYÉR-szettet vegyek?

Figyelt kérdés

Nagy segítségre lenne szökségem, sűrgösen elkéne döntenem hogy milyen cinkészletet vegyek. Árban olyan 80-100eFt-ra gondoltam, de ha kevesebb nem gond. A legfontosabb az lenne hogy nagyon tartós legyen, hosszú évekig tudja használni. Ne legyen kínai, hanem made in usa, vagy japan vagy német, ahol az gyártják, ne ilyen csak a nagy név van rajt. Lehetőleg újat szeretnék, de dobozos demo is jó lenne. Nem tudom igazán milyen márkát vegyek, Zildjianról sok jót hallottam, viszont a Paiste-nek mintha szebb, fényesebb hangja lenne. Légyszives segítsetek dönteni. Igazából kezdő vagyok, de olyan kéne amit majd pár év múlva szinpadon is tudok használni, nem akarok kínai gagyit.

Nagyon szépen köszönöm a segítságet!

2012. nov. 22. 18:19
 1/1 tomikaf1 válasza:
szerintem Zildjiant
2013. febr. 19. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!