Gitárt kérek mikulásra, ez jó?
10/11 tudod nekünk meg nem azért van jó gitárunk, mert el vagyunk kényeztetve, hanem mert megdolgoztunk érte. jujj
én egy 20ezres hangszert nem kaptam (ja, és nem is kértem!), sem mikulásra, sem más alkalomra, elmentem dolgozni, már 14éves koromban szórólapoztam, és mindig magamnak vettem a cuccaimat, onnan szedtem össze többszázezer forintji cuccot. diákmunkával sok év volt megkeresni rá, de szerintem dicsekedhetek vele, mert egy forintot nem adott rá más. ja, és tudod én mit kérek mikulásra..? semmit, mert nem akarom, hogy hülyeségre költsenek, aki mikulásra 20ezres ajándékot néz ki, azoknál szerintem nagyon is van pénz
ne veszekedjetek
nem fog o gitart venni
vesz maganak konyvet meglassatok a3 masat es 1000oldalasat elesz rajta egy evig a kovetkezo mikulasig
tehát a gitár árát tekintve ha magában lenne akkor egész jó gitár lehet,de ennyi mellékelt cuccal a gitár kevesebbet érhet mint a maradék...tehát keress kb ilyen áron csak magában gitárt és az megfelelő lesz remélhetőleg.Amire figyelj hogy E-től E-ig a felső húron könnyen elérhető legyen(ha van hozzá tehetséged 1 hónap alatt szükséged lesz rá)...DE! fontos hogy először menj el egy zeneiskolába vagy baráthoz és nézd meg,hogy könnyen átéred e a húrokat,és hogy egyáltalán le e tudod fogni a húrokat,mert megmondom neked,hogy sokan már ott elbuknak(bár nem nehéz megszokni).És ami még fontosabb hogy ha meglesz sokat kell gyakorolnod és nem csak netről tanulnod mert az úgy szart sem ér(tehát valami tapasztaltféle embert keress[zeneiskolában találsz]).És ami még ennél is fontosabb hogy a könyvek fejlesztik és gyógyítják a lelket...legalábbis valami ilyet beszélnek :D
15/F
elozo hozaszolonak ment az zold mancs
a konyvekrol szepen irtal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!