Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárt kérek mikulásra, ez jó?

Gitárt kérek mikulásra, ez jó?

Figyelt kérdés
[link] Előre köszönöm a válaszokat:)

2012. nov. 20. 17:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10/11 tudod nekünk meg nem azért van jó gitárunk, mert el vagyunk kényeztetve, hanem mert megdolgoztunk érte. jujj

én egy 20ezres hangszert nem kaptam (ja, és nem is kértem!), sem mikulásra, sem más alkalomra, elmentem dolgozni, már 14éves koromban szórólapoztam, és mindig magamnak vettem a cuccaimat, onnan szedtem össze többszázezer forintji cuccot. diákmunkával sok év volt megkeresni rá, de szerintem dicsekedhetek vele, mert egy forintot nem adott rá más. ja, és tudod én mit kérek mikulásra..? semmit, mert nem akarom, hogy hülyeségre költsenek, aki mikulásra 20ezres ajándékot néz ki, azoknál szerintem nagyon is van pénz

2012. nov. 21. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:

ne veszekedjetek

nem fog o gitart venni

vesz maganak konyvet meglassatok a3 masat es 1000oldalasat elesz rajta egy evig a kovetkezo mikulasig

2012. nov. 21. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező te belegondoltál már a szüleid helyzetébe? december elején kérnéd, aztán karácsonyra is valami ennél 10szer drágább ajándékot gondolom, és még a család többi tagját is meg kéne ajándékozni. szerintem mikulásnapra kérj valami mást és majd karácsonyra egy ennél azért jobb gitárt, ert ahogy ár mondták, ez nem valami jó, meg se éri.
2012. nov. 22. 15:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Én ezt szeretném karácsonyi ajándékként. A többinek meg: megörültem, 13 válasz(gondoltam, valaki tud róla mondani valami értelmeset) erre tessék... büszkék lehettek magatokra.
2012. nov. 22. 17:30
 15/17 anonim ***** válasza:

tehát a gitár árát tekintve ha magában lenne akkor egész jó gitár lehet,de ennyi mellékelt cuccal a gitár kevesebbet érhet mint a maradék...tehát keress kb ilyen áron csak magában gitárt és az megfelelő lesz remélhetőleg.Amire figyelj hogy E-től E-ig a felső húron könnyen elérhető legyen(ha van hozzá tehetséged 1 hónap alatt szükséged lesz rá)...DE! fontos hogy először menj el egy zeneiskolába vagy baráthoz és nézd meg,hogy könnyen átéred e a húrokat,és hogy egyáltalán le e tudod fogni a húrokat,mert megmondom neked,hogy sokan már ott elbuknak(bár nem nehéz megszokni).És ami még fontosabb hogy ha meglesz sokat kell gyakorolnod és nem csak netről tanulnod mert az úgy szart sem ér(tehát valami tapasztaltféle embert keress[zeneiskolában találsz]).És ami még ennél is fontosabb hogy a könyvek fejlesztik és gyógyítják a lelket...legalábbis valami ilyet beszélnek :D

15/F

2012. nov. 22. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:

elozo hozaszolonak ment az zold mancs

a konyvekrol szepen irtal

2012. dec. 7. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Minél vastagabb az első gitárod nyaka annál jobb szerintem.Vegyél csak nyugodtan egy kényelmetlen $zart szó szerint.Ha lesz később egy elektromosod úgy fogsz rajta játszani...úú emlékszem az első ginyómra kb ugyanilyen és egy rakás $zar,a nyaka olyan vastag,hogy alig érem körbe,a húrokat meg lehetetlen volt lefogni,haveri körből csak én tudtam rajta játszani,már csak 1 akkordot is művészet rajta lefogni.De nembaj mert amikor megkaptam az első elektromosom azon olyan könnyedén játszottam.Szerintem megéri megvenni,én a mai napig használom bemelegítésre.Első gitárnál pont a legkényelmetlenebbet kell választani,szerintem.
2012. dec. 8. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!