Hogy tetszik Rihanna uj albuma az UNAPOLOGETIC?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 09:49
1/9 anonim válasza:
neked már sikerült beszerezned? :) mennyiért lehet megvenni?
2/9 A kérdező kommentje:
én letöltöttem:D
2012. nov. 22. 11:13
3/9 anonim válasza:
meglepően sok a lassú dal rajta.:D
vannak olyan dalok rajta amik olyan semmilyenek,meg gyengék.de vannak rajta jók is,nekem a nobody's business,diamonds,stay,right now ami ugy bejön,jump nekem fülbemászó azért hallgatom,amugy gyorsabbra lehetett volna venni.:D hát kb ennyi.
amugy a borítón ha nincsenek rajta azok a firkák olyan a szeme rajta mint aki beszívott,tiszta karikás.:DD
4/9 anonim válasza:
az előzőek nekem jobban tetszettek, mert én jobban szeretem a pörgős, énekelhetős számokat
5/9 anonim válasza:
Tényleg sok rajta a lassú, kissé ütemtelen szám.
A stay, a diamonds, és a jump ami nagyon tetszik róla!:)
6/9 anonim válasza:
nem olyan jó, mint a régiek a talk that talkon is sztem csak pár jó szám volt, a loud vlt a legjobb
7/9 anonim válasza:
egyetértek utolsó. szerintem is a loud volt a legjobb albuma, minden számot imádok róla! :))
8/9 anonim válasza:
én is íagy vok... kedvencem: s&m whats my name :D neked?
9/9 anonim válasza:
Elég jó lett..
Ami nagyon tetszik:
-Diamonds
-Stay
-What now
-Pour it up
-Phresh out the runway
-Mother mary
-What's the love without tragedy?
-No love allowed
-Lost in Paradise
-Half of me
-Numb
-Jump
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!