Hogy tetszik Rihanna legújabb száma? (Diamonds)
2012. szept. 26. 19:11
1/8 anonim válasza:
Ugyanolyan béna mint az eddigi zenéi. Már az is csoda hogy ez a száma legalább nem lopott...
2/8 anonim válasza:
Re: #ma 19:21
Hékás! Vannak nagyon jók is! A Russian Roulette-et hallottad már tőle?
A Diamonds pedig 10/6 kb.
3/8 anonim válasza:
Nem kevered ossze ledigagaval? Neki a stilusa szamokat (meg millio mas dolgot) lopkodni :D Rihanna eddig is tok egyedi volt. A Diamonds tetszik mint iranyvonal, remelem a lemez meg "muveszibb" lesz, mint pl. a Rated R, es mindenkeppen erettebb, mint az eddigiek.
4/8 anonim válasza:
Pedig Rihanna is lopott zenét. Az "Unfaithful" egész véletlenül teljesen ugyanaz, mint egy 1996-os Heavy Troopers-szám. Vajon mekkora az esélye annak, hogy Rihannának véletlenül pontosan az a zene jut eszébe, amit más már megírt előtte? :$$
8/8 anonim válasza:
Gyönyörű sztem is
Egyébként a lancome paris egyik reklámjában férfi énekli és abban bent van Jukia Roberts is ha valakit érdekel :)
Én ott hallottam előszor
Csak azért irom lehet valakinek férfihangon jobban tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!