Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi az esély, hogy egyedül...

Mennyi az esély, hogy egyedül megtanuljak basszusgitározni?

Figyelt kérdés
Tanár nélkül, netről.

2012. nov. 17. 22:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
na és a napi 12órát hol írják? :D meg honnan jött ez, hogy a gyakorlás ideje egyenesen arányos a minőség javulásával? szerintem hülyeség napi 12órát gyakorolni. vélemények?:D
2012. nov. 18. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
A magyar zenekarok 95% -a igen, hulladék, de én nem tartozom közéjük...Szerintem is hülyeség a 12 óra gyakorlás, de embere válogatja. [link] itt van Slash biográfiája a 12 órával...
2012. nov. 18. 20:37
 13/22 anonim ***** válasza:
de ez is csak egy rajongói oldal, már kíváncsi vagyok, hogy tényleg volt-e ilyen. nemrég olvastam, több világhírű zenész is azt nyilatkozta, hogy a napi 5óránál több gyakorlás több kárt tesz mint hasznot..igazából most ezen gondolkodtam el, de ezt lehet nem ide kéne, hanem kiírni egy új kérdésbe: D
2012. nov. 18. 20:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Már volt téma. Ezért is mondtam, hogy egyénfüggő. 5 óra elég, amikor kezdtem én is annyit gyakoroltam. Ma már kb. 2-3 órát idő hiányába, de a minőség számít. De volt rá példa, hogy néha 10 órát lenyomtam, mert rám jött, unatkoztam stb. Néha jó az.:)
2012. nov. 18. 20:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez hivatalos rajongói oldal. Szerintem a leghitelesebb. (Copyright 1993 Snakepit néven.:)))
2012. nov. 18. 20:56
 16/22 anonim válasza:
Én két hét alatt tanultam meg hogy színpadon lehessek,úgyhogy van rá esély.
2012. dec. 17. 16:04
 17/22 anonim ***** válasza:
jó, bárkit be lehet idomítani annyira, hogy színpadon lehessen :D attól még ne az a szint legyen a cél
2012. dec. 17. 21:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Jah, 16-os két hét alatt profi lett.:)))
2012. dec. 18. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:

ha még ráhúzott volna egy hetet, Victor Wootent taníthatná :D

amúgy annakidején én is úgy léptem be basszusgitárosként zenekarba, hogy még nem is fogtam kezemben basszusgitárt, hanem klasszikus gitáron játszottam. másfél hét alatt megtanultam vagy 15dalt (ilyen 4akkordos dolgok..:D), és tök jó koncertet csináltunk. és a másfél hétből kb egy hét azzal telt, hogy keresni kéne kölcsönbe egy basszus cuccot valakitől :D

2012. dec. 19. 08:09
 20/22 anonim válasza:
Azt nem mondtam hogy profi lettem,de már tudtam kísérni a dolgokat.
2013. jan. 6. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!