Jó választás ez a gitárheveder? (link lenn)
164cm vagyok. Csak attól félek h mivel LEs Paulom van aminek van sulya nagyon huzni fog és rossz érzés lesz használni. Ez nem történhet meg? Milyennek tűnik az anyaga? Köszi előre is.
Azon kívül, hogy szerintem rondán néz ki, csak 2"-os. Ha valódi paula akkor legalább 3"-os kell hozzá.
BTW milyen LP?
minden gitárnak van súlya.. jó, léggitár kivétel, de ahhoz nem is kell ilyen heveder
ha tetszik, rossz nem lehet, bár énis a 3"-osra szavazok, az menőbb :D ha fáj tőle a vállad, tegyél egy párnát a hevederre, én félvállas táskáról szedtem le anno, és húztam fel, és úgy puhább volt az a rész, nem fájt a hátam
Valóban minden gitárnak van, de elég nagy különbségek vannak.
A Strat-om 3,1 kg, az L6-S 3,2 kg, a Les Paul Lite-om 3,4 kg, de a legutóbb egy 1976-os Les Paul Artisan volt nálam, a 4,6 kg volt.
Nem mindegy.
Nekem több Levy hevederem van és én is 164 cm vagyok, ezt a konkrét példányt nem ismerem, de általában a Levy hevederek jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!