Ki hallgat Kárpátiát és miért?
Régebben sokat hallgattam,mert szeretem a nemzeti rockot,a hajógyárin láttam először...
Mostanra már elég sablonossá vált a Kárpátia,Petrás meg kicsit elszállt magától..
Nem az zavar,hogy Hummer-ben púposkodik /a dalszövegei ellenére/,hanem elfelejtette honnan jött,neki saját büfékamion kell,különben fel sem lép,stb stb...
A Kárpátia épp ez az hogy nem nacionalista együttes. Mutass egy olyan számot tőlük.
Régen én is sokat halgattam őket, de az első kommentel azonos okok miatt már nem.
Én hallgatom, mert tetszik.
Az újabb albumaikról csak egy-egy számot, míg a régebbieken több a kedvenc.
régen jó volt, néha itthon felteszek egy egy lemezt.
túl elszállt lett a Jani, pedig nem ő már a Jani,
élőben a koncert pedig inkább egy nagymagyar lagzi lajcsira hasonlít, ami engem nagyon elszomorít.
Szia!
Nos...én hallgatok Kárpátiát,egyszerűen imádom.
Koncertekre is járok,ott általában első sorban vagyok,múltkor...ez nem volt jó döntés:(
Ott állunk elsz*ródott a mikrofon és Petrás kidobta a nézőtérre,és sikerült leütnie,a mikrofonnol xDD
Igazából szerintem jó zenét játszanak;)
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!