Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen stílusú zenét...

Ti milyen stílusú zenét szerettek?

Figyelt kérdés
Én rockot és heavy metalt, de ha van egy kis hip-hop azt is meghallgatom.De az ilyen David Guetta,Basshunter,LMFAO stb nekem nemjönnek be.Kíváncsi lennék ki milyet szeret :D

2012. nov. 5. 17:15
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Énis megvenném szívesen csak ahogy írtad várok egy kicsit amikor már letölteni is lehet és akkor 1100 odavan :D

Amugy még egy kérdés:Gangam style vagy mi a fene ismered?Csakmert suliba folyton azt nyomatják..De kajak még az angoltanár is azért adott kisötöst ha leforditottad a gangan stylet magyarra..xD

2012. nov. 7. 15:25
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében metál a kedvencem, de nem zárkózom el más zenétől sem. Egyetlen kikötés, hogy tehetségesek legyenek a zenészek, és megérdemeljék a zenész nevet.

Tehát az ilyen One Direction meg LMFAo meg tököm tudja miktől rosszul vagyok.

2012. nov. 7. 16:54
 33/38 A kérdező kommentje:
Ezzel énis így vagyok kb.
2012. nov. 7. 17:04
 34/38 anonim válasza:

Én legjobban a komoly és a rock zenéket szeretem. :)

tudom egy kicsit furi. :))De nekem tetszik!

2012. nov. 7. 17:12
 35/38 anonim válasza:

Főleg rock, metal. :)

Nekem fontos szempont, hogy a zene igazi hangszerekkel legyen játszva. :)

2012. nov. 8. 22:39
 36/38 anonim válasza:
rock, nagyon picit és tényleg átlagosan hiphop (csak magyar) és kicsit reagge... de inkább rock és a kedvenc bandáim: Three Days Grace, the Grenma.
2012. nov. 9. 15:08
 37/38 A kérdező kommentje:
Nekem a legeslegeslegnagyobb kedvencem az üvöltős rock :D Am köszi a válaszokat :D
2012. nov. 9. 18:16
 38/38 anonim ***** válasza:

Rock, punk, metal, alter. + pop-punk, pop-rock stb.

én sem szeretem a "mai" zenéket.

2012. nov. 11. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!