Miért nem szeretik sokan Zámbó Jimmy-t? Miért van a legtöbb helyen tiltólistán?
A hangjával valóban semmi baj nem volt.
A számai viszont valóban iszonyúan giccsesek voltak, engem személy szerint irritált.
A szakma a színvonaltalan számaiért igazán soha nem fogadta be.
Szerintem azért, mert hiába volt az ország egyik legtehetségesebb énekese, elpocsékolta a tehetségét gagyi mulatós zenékre. Ezért, ha volt egy-két jobb száma, arra is rányomta a bélyegét az, hogy egyébként szarokat csinált.
Meg nekem személy szerint a bulvárhiszti sem volt szimpatikus, hogy az élete minden percébe beengedte a sajtót.
Hasonló a helyzet Lagzi Lajcsival: nagyon tehetséges és képzett zenész, erre Dáridózott évekig. Milliomos lett belőle, de szakmailag egy senki,
Ennyi balfék süket rakat szerencsétlent én még egy helyen nem láttam !
Közötök nincs a zenéhez! Mulatós???!!!!! na neee
Ő lírai műfajt énekelt teljesen egyedi úgymond "jimmy stylusban"!
Semmiféle mulatós daláról nem tudok, pedig gyerek korom óta egyik példaképem!
Tudjátok ki a mulatós??? majd én elmesélem nektek az a szájbatekert gádzsó postás józsitok roberto a mulatós masszőr , merci zenekar,de sorolhatnám még a gagyibbnál gagyibb " avagy sírva visít a magyar" sztárjaitokat.
Jimmynek semmi köze nem volt ezen népszerű fosláda műfaj képviselőihez.
Tetszik vagy sem még mindig Jimmy az etalon énekes borzasztóan tudott!
Csak halkan megjegyzem hogy :
Kevesen engedhetik meg maguknak hogy énekeljék a dalait..
Rettenetesen jól kell valakinek énekelnie ahhoz hogy nagy közönség előtt bevállalhasson egy Jimmy nótát!
Nos az imént felsorolt sztárok közül nem tartom valószínűnek hogy ezt a luxust bármelyikük is meg engedheti magának!
Őrületesen nagy hang volt! élőben is:
http://www.youtube.com/watch?v=R0O_4Py48Xs
Hiába a vér, aki esetleg nem tudná természetesen cigány volt :))nem véletlen hogy ennyire tudott!
Lehet őt szeretni nem szeretni de a tehetséges vitathatatlan és arra kérnék mindenkit hogy felejtse el hogy ő Mulatós semmi köze a mulatóshoz!
Ez Jimmy Stylus! lírai pop rock keveréke teljesen egyedi!
Ne terjesszetek róla tévhitet, azért mert nincs fületek a zenéhez és nem tudtok különbséget tenni a zenék műfaja közt.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!