Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 4 éves kisfiúnak mekkora és...

4 éves kisfiúnak mekkora és milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon érdeklődik a zene, főleg a gitár iránt.Apja hobbi szinten gitározgat itthon.Ma mondta a fiam hogy a Jézuskától gitárt szeretne.

Igazi gitárt szeretnék neki nem azt a gagyi játék kínait amit a piacokon kapni, de kis méretet hogy azért tudjon is vele valamit kezdeni.

2012. okt. 29. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez esetleg?

[link]

2012. okt. 29. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem tűnik rossznak, bár nem tudom hogy mennyire játék kategória. De tényleg nagyon köszönöm.

Nézelődtem kimondott hangszer webáruházakban, és ott a kis méretek mellett fel vannak olyan adatok tüntetve hogy 1/2 méret, 3/4 méret ezt tudja valaki hogy melyik mekkora?Mekkora kell egy 4 évesnek?

Esetleg ilyen kis méret fellelhető elektromos gitárból is?

2012. okt. 30. 06:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! [link] Itt nézz körül, általában 1/2, 3/4 -es méret ami jó, mert kicsi test, amit át tud fogni, nylon húros kezdésnek azért lenne jobb mert azt könnyebben le tudja fogni. Fém húros akkusztikusoknak nehezebb lefogni a húrokat. Elektromos gitárokból sajnos nincs kis méret, viszont annak eleve más a felépítése, vékonyabb test, viszont az elektronika miatt nehezebb is :) plusz ahhoz kell egy erősítő is. Ez az oldal minőségi hangszerekkel foglalkozik, én is itt vettem eddig a gitárom, segítőkészek nagyon csak ajánlani tudom!
2012. okt. 30. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem az apját kérdezed, ha egyszer ő gitározik?
2012. okt. 30. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem is tudom miért nem az apját kérdem, talán nem "bízok" benne gitár téren. :) Hosszú story :)

2012. okt. 31. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!