Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárok...

Milyen elektromos gitárok felelnének meg nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Humbucker hangszedős gitárt szeretnék ilyen 55.000 Ft-ig

Főleg pop-rockot játszanék,ilyen nagyon zúzós metált nem max ac-dc...

Én ezekre gondoltam:

DEan Evo

Ltd ec 10

cort m 200

cort cr100

epiphone g 310

epiphone les paul 100

ezek közül melyik lenne a legjobb választás szerintetek esetleg más?

Kombóbol mennyi wattosat érdemes vennem,ha csak otthonra szeretném,azért szeretném hogy elég hangos legyen ,mondjuk 15w az már elég hangos nem? vagy inkább 20,30wattosat?

2012. okt. 29. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szasz! Kombóról annyit, hogy a 15w-os az bőven elég. Nekem egy Roland cube 15x-es van, ami otthoni használatra simán megfelel, és hangos is. Az ára 25-28 ezer forint között mozog.
2012. okt. 30. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem is cube 15 van, itthonra hangos is, de sztem ne azt vegyél, mert nincs benne delay és reverb, csak torzítás, lehet jobban felszerelt kombót is venni ennyi pénzért, nem is értem ezeket hogy hagyhatták ki belőle, ráadásul fx loop sincs rajta, szóval nem használ ha külön megveszem hozzá a kis pedálokat, mert a delay/reverb a torzító mögé kell hogy kerüljön, am korrekt hangja van, meg multieffektet használok, uh nekem már nem számítanak ezek a dolgok, de kezdőként később zavartak

szóval szerintem olyat keress amiben legalább ez a 3 bent van torzítás delay(visszhang) reverb (zengető)

2012. okt. 30. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!