Miért nem tudom kényelmes tartani a gitárt?
Figyelt kérdés
2 évig akusztikuson játszottam, vettem egy elektromos gitárt, ülve tök jó, kényelmes a csuklómnak, viszont ha fölállok akkor olyan mintha kitekeredne a kezem, és egy idő után már fáj...A vállpántot kellene máshogy állítanom, vagy ez nem segít?? Válaszokat előre is köszi2012. okt. 29. 16:58
1/10 A kérdező kommentje:
Kényelmesen*
2012. okt. 29. 17:05
2/10 anonim válasza:
Állítsd rövidebbre a hevedert. Leeresztve én sem szeretek játszani. Persze jobban mutat a tökig leeresztett gitár, de maga a zene azért fontosabb. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, jobban néz ki...de később azért remélem úgy is fog menni, hogy lentebb engedem :D Köszi a választ.
2012. okt. 29. 19:34
4/10 anonim válasza:
szerintem ennek ahoz is van köze, hogy gondolom az akusztikussal ülve játszottál, és ha ígyvan akkor azt szoktad meg ezér az állva már meg kell szoknod megint külön
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából állva is játszottam akusztikuson is, csak akkordoztam főleg...az 1,2,3 bundon itt is kényelmes, csak ha magasabb hangokat akarok lefogni, akkor kényelmetlen...
2012. okt. 30. 08:50
6/10 anonim válasza:
ennek folyamata van, először húzd fel addig amíg teljesen kényelmes, akár nyakig, és fokozatosan engedd le
7/10 A kérdező kommentje:
OKé, köszi :)
2012. okt. 31. 22:16
8/10 anonim válasza:
Nekem egyszer azt javasolták, hogy ülő helyzetben keressem meg azt a pozíciót, ahol kényelmes a fogás, aztán álljak fel úgy, hogy ugyanez a pozíció maradjon meg, és erre a pózra állítsam a hevedert.
9/10 anonim válasza:
igen, aztán lehet lejjebb engedni
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. nov. 3. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!