Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem tudom kényelmes...

Miért nem tudom kényelmes tartani a gitárt?

Figyelt kérdés
2 évig akusztikuson játszottam, vettem egy elektromos gitárt, ülve tök jó, kényelmes a csuklómnak, viszont ha fölállok akkor olyan mintha kitekeredne a kezem, és egy idő után már fáj...A vállpántot kellene máshogy állítanom, vagy ez nem segít?? Válaszokat előre is köszi

2012. okt. 29. 16:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Kényelmesen*
2012. okt. 29. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Állítsd rövidebbre a hevedert. Leeresztve én sem szeretek játszani. Persze jobban mutat a tökig leeresztett gitár, de maga a zene azért fontosabb. :)
2012. okt. 29. 17:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, jobban néz ki...de később azért remélem úgy is fog menni, hogy lentebb engedem :D Köszi a választ.
2012. okt. 29. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem ennek ahoz is van köze, hogy gondolom az akusztikussal ülve játszottál, és ha ígyvan akkor azt szoktad meg ezér az állva már meg kell szoknod megint külön
2012. okt. 29. 22:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából állva is játszottam akusztikuson is, csak akkordoztam főleg...az 1,2,3 bundon itt is kényelmes, csak ha magasabb hangokat akarok lefogni, akkor kényelmetlen...
2012. okt. 30. 08:50
 6/10 anonim ***** válasza:
ennek folyamata van, először húzd fel addig amíg teljesen kényelmes, akár nyakig, és fokozatosan engedd le
2012. okt. 30. 23:28
 7/10 A kérdező kommentje:
OKé, köszi :)
2012. okt. 31. 22:16
 8/10 anonim válasza:
Nekem egyszer azt javasolták, hogy ülő helyzetben keressem meg azt a pozíciót, ahol kényelmes a fogás, aztán álljak fel úgy, hogy ugyanez a pozíció maradjon meg, és erre a pózra állítsam a hevedert.
2012. nov. 2. 13:14
 9/10 anonim ***** válasza:
igen, aztán lehet lejjebb engedni
2012. nov. 2. 23:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. nov. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!