Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Basszusgitár bund csere...

Basszusgitár bund csere mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés
Van egy Sx Vintage P-bass-om, gyönyörű szép jól is szólna, ha nem lenne egy kis gond vele. A 2. és 3. bund felül, az E húrnál ki van kopva. Olyan szinten, hogy a fele hiányzik. Valószínűleg a húr ette meg. Mennyibe kerülhet kb ennek a javítása?

2012. okt. 28. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
2012. okt. 28. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Valszeg többe, mint az egész gitár volt...
2012. okt. 28. 18:59
 3/9 A kérdező kommentje:
2 bund cseréje többe kerül??? :O Agyhalál... Akkor asszem feljebb emelem a húrt, és akkor már nem olyan zavaró....
2012. okt. 28. 20:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy kb ilyen árakat láttam máshol is, de itt teljes bundozás van írva, ami megértem hogy marha drága, mert sok vele a munka, nade 2 bundnak a kicserélése, nehogy már 5-10 ruppónál többe kerüljön....
2012. okt. 28. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy nemlehet cserélni csak néhányat. úgysem ugyanolyan lesz, nem ugyanúgy lesz kopva, és elvileg nem foglalkoznak ilyennel. bár valahogy lehet, hogy ha csak 2őt betesznek, le tudják csiszolni úgy, hogy a többivel egy szinten legyen, de annakidején nekemis aztmondták, hogy csak teljes bundozást vállalnak (egy másik boltban)
2012. okt. 28. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Elvileg lehet részlegesen bundot cserélni, de a hangszerészek általában nem szívesen csinálják, inkább a teljes bundcserét, az tisztább munka mint az ki tudja, hogyan kopott többi bunddal összecsiszolni néhány újat...
2012. okt. 28. 22:09
 7/9 A kérdező kommentje:
És garanciába javítanak ilyeneket? Mert az még van rá.
2012. okt. 29. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat.
2012. okt. 29. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
A bundkopás természetes elhasználódás, az nem tartozik a garancia hatálya alá általában.
2012. okt. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!