Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék repelni kezdés?

Szeretnék repelni kezdés?

Figyelt kérdés
Szeretnék repelni elkezdeni csak tippeket kérnék Pl.: mivel írjam meg az alapot,honnan szerezzek ihletet,meg ugye a szöveget is mien témában meg stb...?

2012. okt. 25. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv !

Alapot rengeteg programmal lehet írni, a legelterjedtebb programok az Fl studio, Cubase, Reason.. Ebből személy szerint az fl studio-t emelném ki kezdők számára mivel sokszínű szinte minden vsti-t támogat, rengeteg alap loop(Hangok pl.:Dob, Cin..stb) van benne de bővítheted is...stb

De alapot megvenni megéri mivel ahoz képest mennyi idő van belefektetve nem drágák én pl.: 1500-2000 ft-ért árulom őket itt van pár nem eladott alapom :

[link]

Ihletet magadból kell szerezni mivel így lesz hiteles.

Milyen témában ez nálam is kérdés szokott lenni :D de ha leülök írni az első pár sor után már tudom, hogy folytassam.. :D

Amit kezdő reppereknek szoktam ajánlani az az, hogy 4/4be írja meg a szövegeit, pl.: ha a szám címe Mc prüntyű-barátok akkor barátokkal kapcsolatos témába írjon altémákat és valahogy így fog kinézni:

Mc prüntyő-barátok

[Köztetek érzem jól]

Én csak barátok közt érzem jól magam

mert ők kikre mindig rábízhatom magam

tudd ők nemadnának fel, semmi pénzér

akkor is számíthatok rájuk ha vész ér'

[én is így]

De ez a dolog csak oda-vissza működik

a barátság kifakul ha a bizalom megtörik

ezért hajtunk mindig mindenünk meg legyen

ambereken gázolunk át csak, hogy egymásnak jólegyen

[így így]

Én így támodagom a crúúm, a családom

ezért van mögöttem rengeteg barátom

én így adom fel nekik a passzot

ha kellek teló csörren megyek nem alszok

[nálam]

megbecsülöm őket, nekik köszönhetek mindent

nembasznak át, jól tudom én ittbent

nálam többet ér a barátság a pénzél

ha látnád miket teszünk egymásért, nagyokat néznél

Remélem segítettem valamit :)

2012. okt. 28. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Előző vagyok az előbb leírt linken sok minta hallható.
2012. okt. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!