Szeretnék repelni kezdés?
Üdv !
Alapot rengeteg programmal lehet írni, a legelterjedtebb programok az Fl studio, Cubase, Reason.. Ebből személy szerint az fl studio-t emelném ki kezdők számára mivel sokszínű szinte minden vsti-t támogat, rengeteg alap loop(Hangok pl.:Dob, Cin..stb) van benne de bővítheted is...stb
De alapot megvenni megéri mivel ahoz képest mennyi idő van belefektetve nem drágák én pl.: 1500-2000 ft-ért árulom őket itt van pár nem eladott alapom :
Ihletet magadból kell szerezni mivel így lesz hiteles.
Milyen témában ez nálam is kérdés szokott lenni :D de ha leülök írni az első pár sor után már tudom, hogy folytassam.. :D
Amit kezdő reppereknek szoktam ajánlani az az, hogy 4/4be írja meg a szövegeit, pl.: ha a szám címe Mc prüntyű-barátok akkor barátokkal kapcsolatos témába írjon altémákat és valahogy így fog kinézni:
Mc prüntyő-barátok
[Köztetek érzem jól]
Én csak barátok közt érzem jól magam
mert ők kikre mindig rábízhatom magam
tudd ők nemadnának fel, semmi pénzér
akkor is számíthatok rájuk ha vész ér'
[én is így]
De ez a dolog csak oda-vissza működik
a barátság kifakul ha a bizalom megtörik
ezért hajtunk mindig mindenünk meg legyen
ambereken gázolunk át csak, hogy egymásnak jólegyen
[így így]
Én így támodagom a crúúm, a családom
ezért van mögöttem rengeteg barátom
én így adom fel nekik a passzot
ha kellek teló csörren megyek nem alszok
[nálam]
megbecsülöm őket, nekik köszönhetek mindent
nembasznak át, jól tudom én ittbent
nálam többet ér a barátság a pénzél
ha látnád miket teszünk egymásért, nagyokat néznél
Remélem segítettem valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!