Szeretitek az Indie Rock zenét?
jacked,the killers,the kooks,the moog,arctic monkeys,franz ferdinand stb
szerintem irtó jók :-)
minden zenei stílusnak vannak revival-korszakai az indie-vel sincs másképpen. külföldön ez már rég nem akkora szám (attól még én imádom) mint nálunk, csak itthon most kezdi magának felfedezni a nagyközönség. persze olyan sikere nem lesz mint a populárisabb zenéknek, de most elég "menő" lett ez a legyünk alternatívak életérzés. nem elítélésből mondom, mert természetes hogy amit sokszor hallasz, megszereted
pl néhány éve volt a nagy beatles-őrület, ugyan ez. akkor egy nagy beatles-rajongó barátnőm csak röhögött h na ezekhez is most jut el...
én meg kb most érzem ugyanezt. miközben egyre több ember úgymond "monkeys-fan" (meg lehet ezt tetszőlegesen másra is vonatkoztatni) én már akkor imádtam őket amikor még indultak a myspace-en és magyarországon (de talán még sokan angliában sem) azt sem tudták, hogy a világon vannak!
erről ennyit
Most mi is pontosan az indie?
Mert én ezt nem értem. Én ezt mindig úgy gondoltam, hogy az az indie zene, ahol a zenekarok független lemezkiadókhoz szerződtek le. Tehát én világ életemben úgy gondoltam, hogy én indie zenét hallgatok. Ha megkérdezte valaki mindig azt mondtam, elég vegyes zenét hallgatok, független lemezkiadóktól szoktam vásárolni. De ez a mai öltönyös, nyakkednős, csőgatyás srácok..hát nem tudom. Nekem a zenéjük sem tetszik, meg utánajártam a múltkor, sokan nagy kiadóknál vannak. Az már alapból nem indie szerintem. Mégis erre mondják hogy indie rock? Ez most hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!