Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zenék, amibe gitár van?

Zenék, amibe gitár van?

Figyelt kérdés
Már nem tudom mit játszhatnék még.Remélem tudtok sorolni párat!
2009. aug. 8. 20:33
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

próbáld meg a dragonforce - through the fire and flames -t^^

azt mire megtanulod, megunod az egész gitározást^^:D 7 perc tökény szóló kb az egész szám

2009. aug. 8. 20:44
 2/16 anonim válasza:
*tökény = tömény
2009. aug. 8. 20:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Ismerem..fele már megy.:D
2009. aug. 8. 20:48
 4/16 anonim ***** válasza:

pink floyd: wish you were here

a legszebb dal a világon :D

2009. aug. 8. 20:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Metallica - Nothing else matters
2009. aug. 8. 22:54
 6/16 Thurston ***** válasza:
52%

A Dragonforce gitárosai szánalmasak. Ráadásul pont az egyik legegyszerább számukat említetted, az öcsém is simán megtanulta fél óra alatt, pedig csak másfél éve játszik. (Aztán azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy élőben ők maguk képtelenek elnyomni bármelyik számukat is úgy, hogy ne hemzyegjen a hibáktól.)

A kérdezőnek:

Ha nagyon nehéz témákra vágysz, amik jó időre lekötnek, akkor Opethet ajánlok neked. Főleg a Blacwater Park, és a Deliverance albumokat. Meg esetelg Cynicet.

Opeth - Leper Affinty

http://www.youtube.com/watch?v=Tk4DEp_EJVU

Cynic - Evolutionary Sleeper

http://www.youtube.com/watch?v=l7B1OKdpTJo

Ha meg még nagyobb kihívást szeretnél, akkor próbáld is meg énekelni a gitár mellé ezeket a dalokat. Úgy már garantált a szórakozás.

2009. aug. 9. 00:02
 7/16 anonim ***** válasza:

Egy jó kis videó a Dragonforce-os srácokról:

http://www.youtube.com/watch?v=0pDGbA-r1UA

Vicc. :D

2009. aug. 9. 00:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az Opethtől én a Still Life albumot mondtam volna. A The Moor c. számuk a legbonyolultabb, legcselesebb, legeljátszhatatlanabb dal az egész világon.
2009. aug. 9. 00:27
 9/16 anonim válasza:
53%
Azért feltenném a kérdést, hogy a szám melyik fele megy? (Dragonforce - Through the fire and flames) Mert ami a ritmust illeti, az tényleg nem nehéz, de a szólókkal azért már más a helyzet. Arról meg, hogy koncerten hogy tolják... Voltam Dragonforce-on, végig az első sorban. Előtte én sem hittem, hogy azt le lehet játszani élőben is, de megcsinálták és nem is akárhogy. Én is gitározok évek óta és mennek elég komoly dolgok is, de egy igazi Dragonforce-szóló még odébb van. Másfelől meg érdemes megjegyezni, hogy amit öcséd eljátszik, az lehet, hogy tényleg nem nehéz. De egy ikerszólónak nem feltétlenül kell gyorsnak lennie, hogy nehéz legyen. Összejátszani azt egy másik gitárossal már nem olyan egyszerű.
2009. aug. 9. 01:28
 10/16 anonim válasza:
Ha valaki tényleg tanulni akar és mellette igényes zenét játszani, akkor Paul Gilbert minden mennyiségben.
2009. aug. 9. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!