Hogy szól egy tranzisztoros és egy csöves gitárerősítő? Videókat kérek, mindkettőből, amin jól hallható a különbség.
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 16:43
1/7 anonim válasza:
Szerinted egy agyontömörített Youtube videóból mennyire lehet jól hallani a különbséget?
2/7 anonim válasza:
Jól és még jobban.
Youtube videót felejtsd el, ezt csak élőben fogod meghallani, és nem is csak a tömörítés miatt.
3/7 Shazeen válasza:
Küldöm a linket! http://www.youtube.com/watch?v=mXuXpXzXV5Q
Az első videót linkeltem. A többi is ott van. Érdemes végignézni.
4/7 Shazeen válasza:
Eleve egy tranzisztoros erősítő jóval "pukkanósabban" szól, mivel a tranyók miatt gyorsabban reagál a pengetésre. A csöves motyó, főleg ha nem egy modern karakterisztikájú az erősítő akkor jóval lustább a hangindítás, de a cucc jóval dinamikusabb, és azzal nem igazán lehet maszatolni, mert csak akkor szól jól ha normálisan odakensz a húroknak. Ésatöbbi ésatöbbi. A videóból amit linkeltem maradéktalanul kielégítő választ fogsz kapni.
5/7 anonim válasza:
Mondjuk épp azért, mert a csöves dinamikusabb, a halkabb, finomabb pengetés is szépen szól és a jól kihozza az apró játéktechnikai nüanszokat.
Nem feltétlenül mindenki zúzós műfajban használja...
6/7 Shazeen válasza:
Igen természetesen ez így van, de a videóban mindenre megkapja az ember a választ. Épp azért linkeltem, mert így nem az "agyontömörített" zajt kell hallgatni, hanem el is van magyarázva minden részletesen.
7/7 anonim válasza:
Teljesen más a két erősítő. Nekem van mindkettő, sőt egy full csöves 60w tetródás motyót én építettem. És elmondhatatlanul más a sound. Hallani, tapasztalni kell. Egyébként pedig összességében jobb az elektroncsöves minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!