A gitar endorser kifejezes mit takar?
Akkor lehet valaki endorser, ha elég jó és elég ismert gitáros ahhoz, hogy a gyártónak megérje ingyen adni neki hangszert.
Az endorsement célja az, hogy a gyártó azt mondhassa, "lám az X.Y. is az én gitáromat választotta", ezzel azokat, akik azt az előadót szeretik, vagy elismerik gitárosként, nagyobb eséllyel veszik szintén azt a márkát.
Játssz baromi jól, csinálj jó zenét, koncertezz sokat, legyen neved a szakmában és a közönség előtt.
De nem hinném, hogy magyar ember erre igazán esélyes. Nem sokról tudok, egyik Báthory Zoltán a Five Finger Death Punch-ból. De ő is leginkább azért, mert külföldön zenél és egy elég menő bandája van.
Nyert egy ösztöndíjat, ami az MI és a Schecter közös pályázata volt, ebben benne volt Synyster Gates Custom gitár is.
Nem endorser hivatalosan a Schecternél.
Én a 7húros schecterére gondolok, az sajátos kialakítású, bár azóta láttam, bárki kérhet ilyen gitárt, szóval az kavart meg :D
Viszont ha jól tudom, Sidi endorser az Orangenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!