Szeretitek Adelet? Mi a kedvenc számotok tőle? (kort és nemet is írjatok)
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 20:07
3/12 anonim válasza:
Rolling In The Deep
Someone Like You
Set Fire to the Rain
F/17
4/12 anonim válasza:
Én nem vagyok oda érte, a Someone like you és a Rolling in the deep csomószor jöttek szembe a neten, nálam nem nyertek, ezért nem is kerestem tőle más számokat. Egyszer még belebotlottam a Set fire to the rain-be, na az viszont jó! De van rengeteg olyan szám, amiket imádok, más előadóktól, ezért nemigen jut eszembe azt sem hallgatni :/
20/L
8/12 anonim válasza:
Set Fire To The Rain
Someone Like You
Rolling in The Deep
19-Lány
9/12 anonim válasza:
Különösebben nem szeretem a számait, de el kell ismernem zseniális hangja van. James Bond Skyfall főcímdalát a Skyfall-t zseniálisan énekli szóval nekem ez a kedvencem tőle. A moziban pedig hihetetlenül jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!