Szeretitek a Little Mixet?
Én eleinte nem szerettem őket, mármint csak Perrie - t, mert directioner vagyok és mi az, hogy Zaynnel jár (:DDDD) meg szerintem nagyon mély hangja van, de a számaik jók.
Főleg a DNA
Szerintem is. Az első reakcióm csak a szokásos rajongók által megszokott viselkedés volt...
De hallottam olyanokat, hogy (vagyis olvastam angol oldalakon) Perrie az Xfactor alatt végig elutasította Zaynt, de miután híres lett, azonnal igent mondott neki. Meg, hogy már kétszer is megcsalta. Remélem, hogy ezek pletykák.
Nem vagyok 1D imádó, de ez a csaj alapból nem szimpatikus.
Úgy kihasználja szerintem a srácot, ahogy csak tudja.
Nem tűnik túl őszintének ez a hölgyemény.
Erre válaszolnék:
"Perrie az Xfactor alatt végig elutasította Zaynt, de miután híres lett, azonnal igent mondott neki."
Ez nem igaz, mivel Zayn már rég híres volt mikor megismerte Perrie-t, mert a One Direction 2010-ben, a Little Mix pedig 2011-ben volt az xfaktorban. :)
Amúgy én imádom a Little Mix-et, minden számuk elsőre megtetszett, ami nálam ritka. Jade a kedvencem. Egyébként ők ugyanolyan kis hülyék mint a 1D, sőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!