Gitár erősítőn szabad zenét lejátszani?
Figyelt kérdés
néha ráteszem a telefonomat és onnan játszok le rajta zenét, csak elgondolkodtam, hogy jót tesz-e neki. Amugy bass erősítőm van, és másik kérdés: ha mégis rálehet tenni lejátszót, akkor a passive vagy active bemenetbe?2012. okt. 6. 17:03
1/3 anonim válasza:
elméletben szerintem lehet mert ha azt veszed a gitárral is ugyan az a hatást fejted ki mintha pl egy rádiót vagy akármit rákötnél, a lényeg ott van hogy nem te produkálod a bemenő jelet a gitárral hanem az adott eszköz amit rákötöttél, végérvényben egy sima erősítő csak rámondják h ez gitárerősítő,
2/3 anonim válasza:
még annyit hogy tudtommal a bemenet a passzív a kimenet az aktív csatlakozó
3/3 anonim válasza:
ha van rajta cd bemenet, arra kössed rá a telefont, hifit, laptopot, bármit , én is ezt csinálom a kis marshall mb-mel ,és mindent gyönyörűszépen visszaad, rákötöd a fülest, akkor emg sokkal szeben szól mintha telón lenne füles. mondjuk, ugye az erősítő mono, szóval voltmár hogy a metrón nem értettem hogy a gitárszóló mért csak a jobb oldaln szól mikor otthon mindkét oldalon volt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!