Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok a Nightwish és...

Mit szóltok a Nightwish és Anette közös döntéséhez, hogy Anette kilép a bandából?

Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
meglátszik, hogy neked nincs gyereked. így beszélni egy két gyerekes anyáról csak olyan tud, aki sz*rt se tud arról milyen érzés szülőnek lenni. Tarja könnyen ugatott, mert neki max az volt a legnagyobb problémája, mit vegyen fel az esti koncertre. nem akartam itt is elkezdeni, de te kihozod belőlem... nem tetszik, h Anette anya? képzeld, nekem meg az nem tetszik, hogy az ilyen csökevényes agyú emberek többe néznek egy szikkadt kórót, aki gyereket se képes szülni, mint egy olyan nőt, akinek igenis fontos még az hogy családja legyen... a másik dolog... amikor Anette elvállalta a NW-t, még halvány fogalma sem volt arról, hogy újra gyereke lesz, mivel ő úgy tudta, nem lehet neki több gyereke. szóval nyugodt szívvel vágott bele a dologba. az hogy mégis sikerült neki, ő úgy élte meg, hogy az maga a csoda. és az, hogy inkább a gyerekével szeretne lenni, minthogy a nagyvilágban tekeregjen, sokkal inkább tisztelendő dolog, mint megvetendő... b**d meg, most nagyon felhúztál... milyen dolog az, hogy egy nőt azért becsmérelsz, mert anya merészel lenni? FOGD FEL A CSÖKEVÉNYES AGYADDAL, HOGY ANETTET LEGALÁBB NEM KIRUGDOSTÁK MINT TARJAT, HANEM Ő AKART ELMENNI. AZÉRT NEM MINDEGY.
2012. okt. 4. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
18%

Happy!!!

10/L

imádom tarját (Bless the childet hallgatom,)

Remélem jobb énekesnő lesz helyette!!!

2012. okt. 4. 21:08
 13/21 bamboochatheone ***** válasza:
100%
Sokkal felszabadultabb volt a légkör Anette-el mint Tarjával. Utóbbit ritkán láthattad mosolyogni, Anette viszont mindig örömmel tölti tele a színpadot és a közönséget. A becsmérlők meg szinte mind a tipikus "mindegyhogykicsakNEAnette". Felőlök akár Zámbó árpi is nyekereghetne csak ne lássák Anette-et a színpadon...Szánalmas.
2012. okt. 4. 21:21
 14/21 bamboochatheone ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés Tarja kedvelők: Mikor láttátok a nagy kedvenceteket ennyire felszabadultan örülni?

http://www.youtube.com/watch?v=Gggvv_v1Psk

A válasz soha hiszen tarja egy beképzelt picsä volt akinek semmije sem lenne ha nem lett volna NW, viszont Anette már anyuka ami a legnagyobb érték.

2012. okt. 4. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
hát ez az! Tarja soha a büdös életben nem mosolygott őszintén. nekem az ő kényszeredett mosolya sokkal inkább egy fogpasztareklámhoz hasonlít, mint egy őszinte mosolyhoz... és még a videóhoz csak annyit tennék hozzá, hogy nemhogy mosolyogni nem láttuk így Tarjat, de még csak próbálni sem láttuk őt soha a srácokkal. Tarja a NW nélkül az ő kis operás hangjával ma egy nagy nulla lenne. a NW tette azzá ami lett, csak ő ezt nem ismeri be, és elfelejtette kinek köszönheti a karrierjét.
2012. okt. 4. 23:26
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

10-es válaszoló vagyok.

Áááh, és betette az 'Ever Dream'-et, imádlak Tuomas!!! <3

Floor meg nagyon helyes, képzeljetek el egy kb. 190 magas hölgyet, állítom, az egész bandában ő a legmagasabb, és még énekelni is jól tud, nem úgy mint az a szerencsétlen elődje. Azt mondta még 2013-ban is a zenekarral marad. Felőlem maradhat tovább is. Legalább most már elő lehet venni a régi jó számokat is. A 'Ghost Love Score' is egy élmény volt!

Ha nyáron netalán úgy alakul h ki tudok menni Suomiba, megkérem szépen előtte az ezüst-kék szemű szépséget, legyen szíves betenni setlistbe a 'She Is My Sin'-t mert az lenne álmaim netovábbja... :)

2012. nov. 11. 00:40
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
inkább egy hatalmas nagy tapló brünhilde XD és a hangja se valami nagy szám, nem értem mitől vannak elájulva... se Tarja se Anette számait nem tudja kiénekelni, viszont a mozgását mindkettőnek utánozza, ami egyáltalán nem áll jól neki. amióta ez a brünhilde betette a lábát én már nem is hallgatom őket. a NW Anettel volt az igazi. de amiért így elkezdték cserélgetni az énekesnőket, szabályosan megundorodtam tőlük. vagyis pontosabban ink csak Tuomastól. a büdös életbe többet nem lesz egységes banda belőlük, és innen már csak lefele vezet az út nekik.
2012. nov. 14. 11:31
 18/21 bamboochatheone ***** válasza:
Edith69, ennyire mostanában senkivel sem értettem egyet!
2012. nov. 14. 17:38
 19/21 anonim válasza:
100%
Ez már nagyon sok volt! Mikor Olaszban voltam felhívott barátnőm, hogy Anette kiválik. Hát abban a pillanatban nem kaptam levegőt sem, és barátnőmet zokogva kérdezgettem, hogy ugye ez nem igaz? A világ egyik legjobb, legaranyosabb, legnormálisabb, leghétköznapibb énekesnője! Én is kicsit haragszom rájuk, mivel mostmár úgy látom, Tuomas a fő ok Tarja, és Anette miatt is. a Tarjás ügynél még el lehetett hitetni, hogy szegény Tuomas, nem tehet róla, hogy Tarja milyen k***ög volt, de könyörgöm, ez már a második eset! Nem hiszem, hogy mindig olyan énekesnőt választanak, akivel nem lehet együtt dolgozni, ilyen nincs. Tuomas akar mindent irányítani, ami nem az elképzelései szerint zajlik, az rossz, és nem megoldani kell, hanem 'na akkor menjen a levesbe' elv, de igazából erre már rég rájöttem, hogy Tuomas egy rendkívül nehéz eset. Pedig egy bandában szerintem alap dolog, hogy alkalmazkodjanak, megbeszéljék a dolgokat. Amíg nem tanulnak meg a srácok konfliktust kezelni, addig aztán cserélgethetik minden hónapban is akár az énekesnőket, nem jutnak vele sokra. Viszont Edit ne haragudj, de szerintem butaság ez miatt elundorodni tőlük, na már hogyha tényleg a rajongójuk voltál, és szeretted őket. Ugyan azok maradtak a számaik, meg minden, és ez a Floor Jensen nevezetű trampli(már elnézést) szerintem csak átmeneti. Nem illik oda, a Nightwish egy fantáziavilágot idéz elő, Floor meg egy alk... na mindegy, a lényeg hogy nem illik oda. :) Hogyha mégis ő marad, akkor Tuomas egy hatalmas barom, már elnézést kérek, de ezzel a nővel nem fog működn i az egész.
2012. nov. 15. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Imádom Anette-t. Lesokkolt mikor olvastam a blogját. A Nightwish vele volt teljes, és tökéletes. A koncerteken olyan felszabadult volt, hogy öröm volt nézni. Itt pesten is...ááá visszasírom azt a pár órát. Tarja??? egy őszinte pillanata nem volt a színpadom...az egész mű volt. Minden mozdulata, mosolya. Floor hangja meg egész egyszerűen nem tetszik, és nem szeretném, ha ő lenne a következő énekesnő... attól félek már csak, hogy a koncert DVD Floorral lesz, nem Anette-el...mert én Anettet szeretném nézni!!!!!
2012. nov. 20. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!