Lesz a nightwishnek az imaginarium turnéról koncert dvd (olyan színvonalú mint az end of an era)?
Lesz valami biztosan, de h olyan színvonalú-e, azt nem tudom. Lehet h ha csak megjelenik az Imaginaerum film dvd-jén, mondjuk az extra (limited vagy digipack vagy akármi :)) változata mellé feltesznek bónusznak live koncertfelvételeket. 1 hónapja voltam Vizoviceban, ott is vagy 6-8 kamera rögzítette az egész koncertet, gondolom nem azért rendelték oda a külön stábot, mert unatkoztak. :)
A bécsi meg a pesti koncerten viszont nem volt semmi forgatás.
Hát eddig reméltem, de most már biztos vagyok benne, hogy lesz. Bizonyíték: [link]
(a kérdező)
Megvette amúgy valaki a DVD-t? Én kihagyom, egyrészt mert 10 ezret biztos nem tudnék most kiadni érte, másrészt mert Imaginaerum turné alatt 7x láttam őket, és ezek után egy számítógép előtti koncertkukkolás illúzióromboló lenne. :)
Az új album ez év végére valószínű elkészül és jövőre március-április tájékán jelenik meg.
Kicsit "old-schoolosnak" ígéri Tuomas, ami gondolom azt jelenti, hogy olyan Oceanborn-Wishmaster hangzást képzeljünk el, legalábbis nem lesz az egész album telenyomva nagyzenekari kísérettel meg énekkarokkal.
Mondjuk én nehezen képzelem el, hogy legalább 1-2 szám erejéig bele ne tegyenek valami szimfonikus részt is. Úgy se állná meg, fogadjunk egy... Mondjuk egy tábla csokiban. :D
És lesz az új albumon egy kb. 20 perces dal, ami azért lesz ilyen hosszú, mert addig tart elmesélni a történetet. Hmm, én nagyon kíváncsian várom, mindig is szerettem a hosszú számokat a Nightwishtól. ;-) Főleg ha valami jó hosszú love song lenne... <3
:D Húhh hát az új DVD valami brutáljó szerintem. Érdemes megnézni.. Floor Jansen kiválóan énekel, jobbat nem is kérhetnénk :D
Mindenkinek ajánlom.
Az új CD-t pedig nyálcsorgatva várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!