Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lesz a nightwishnek az imagina...

Lesz a nightwishnek az imaginarium turnéról koncert dvd (olyan színvonalú mint az end of an era)?

Figyelt kérdés

#DVD #koncert #Nightwish #imaginarium
2012. aug. 1. 11:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én nagyon remélem, hogy igen! :))
2012. aug. 2. 16:18
 2/12 bamboochatheone ***** válasza:
Én is nagyon szeretném!:D
2012. aug. 2. 21:17
 3/12 A kérdező kommentje:
hát én is nagyon remélem, mert sztem ez az eddigi legjobb albumuk és koncertjük is.:D nagyon hangulatos.
2012. aug. 4. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Lesz valami biztosan, de h olyan színvonalú-e, azt nem tudom. Lehet h ha csak megjelenik az Imaginaerum film dvd-jén, mondjuk az extra (limited vagy digipack vagy akármi :)) változata mellé feltesznek bónusznak live koncertfelvételeket. 1 hónapja voltam Vizoviceban, ott is vagy 6-8 kamera rögzítette az egész koncertet, gondolom nem azért rendelték oda a külön stábot, mert unatkoztak. :)

A bécsi meg a pesti koncerten viszont nem volt semmi forgatás.

2012. aug. 13. 14:19
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát eddig reméltem, de most már biztos vagyok benne, hogy lesz. Bizonyíték: [link]

(a kérdező)

2012. aug. 30. 07:59
 6/12 anonim ***** válasza:
November végén jön ki 'Showtime, Storytime' címmel.
2013. okt. 27. 13:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Pontosan november 29-én, és azt is írják hogy Anette (az ő kérésére) egyáltalán nem szerepel majd a DVD-n, se koncertfelvéten, se a dokumentumfilm részben.
2013. okt. 29. 19:44
 8/12 bamboochatheone ***** válasza:
Ezt szomorúan olvasom. Én imádtam Anette-et viszont ezzel a zsiráffal annyira nem vagyok kibékülve. Mióta kilépett Anette azóta nem néztem élő felvételt. :(
2013. okt. 29. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Megvette amúgy valaki a DVD-t? Én kihagyom, egyrészt mert 10 ezret biztos nem tudnék most kiadni érte, másrészt mert Imaginaerum turné alatt 7x láttam őket, és ezek után egy számítógép előtti koncertkukkolás illúzióromboló lenne. :)

Az új album ez év végére valószínű elkészül és jövőre március-április tájékán jelenik meg.

Kicsit "old-schoolosnak" ígéri Tuomas, ami gondolom azt jelenti, hogy olyan Oceanborn-Wishmaster hangzást képzeljünk el, legalábbis nem lesz az egész album telenyomva nagyzenekari kísérettel meg énekkarokkal.

Mondjuk én nehezen képzelem el, hogy legalább 1-2 szám erejéig bele ne tegyenek valami szimfonikus részt is. Úgy se állná meg, fogadjunk egy... Mondjuk egy tábla csokiban. :D

És lesz az új albumon egy kb. 20 perces dal, ami azért lesz ilyen hosszú, mert addig tart elmesélni a történetet. Hmm, én nagyon kíváncsian várom, mindig is szerettem a hosszú számokat a Nightwishtól. ;-) Főleg ha valami jó hosszú love song lenne... <3

2014. jan. 14. 15:33
 10/12 A kérdező kommentje:

:D Húhh hát az új DVD valami brutáljó szerintem. Érdemes megnézni.. Floor Jansen kiválóan énekel, jobbat nem is kérhetnénk :D

Mindenkinek ajánlom.

Az új CD-t pedig nyálcsorgatva várom :)

2014. jan. 19. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!