Szerintetek milyen hangom van? (linkkel)
http://www.youtube.com/watch?v=9qbVfBvg5mA
Remélem most többent írtok véleményt mert szükségem lenne rá
Ezzel jelentkeztem a The Voiceba és jó lenne ha kapnék sok választ.
Ne a kiejtést nézzétek meg hogy nektek tetszik-e a dal,hanem a hangom
Köszi:)
Szerintem jó hangod van. Itt-ott a ritmikával vannak gondok, és néha rossz helyen veszel levegőt. Az oktávos hajlításaid nagyon jók, beleborzongtam, annyira. A szám viszont annyira nem jó választás, mert elég szűk hangskálát használ ki, gyakorlatilag csak a díszítéseid visznek bele életet. Szívesen meghallgatnék tőled más dalt is ha van. Ja és nem tudom mennyire mérvadó a véleményem számodra, de zenész vagyok.
Viszont ugye tudod, hogy törölhetik a kérdésed, mert rossz kategóriában van?
köszönöm szépen:!
Kérdezhetnék valamit?
Lehet ciki hogy nem tudom de mi az oktávos hajlítás?
Amikor fejhangra váltok?
A hangod nagyon szép.
Viszont el kell mondanom a többit is. A kiejtésnek is jónak kell lennie, különben sokan le fognak nézni és igazuk is lesz, mert az énekeljen angolul (bármilyen más nyelven), aki ki tudja ejteni jól. Nem figyeltem a kiejtésed, csak írom, hogy ez is számít.
A másik, hogy egy magyar dalt sokkal többre tartanék egy angolnál, mert az mindenkihez szól. Ne feledd, hogy Magyarországon vagy, ahol magyarul beszélnek! Attól mert minden divatmajom angolul nyomja még neked nem kell!
Sok sikert!
Nem vagyok szakértő, de nekem tetszik.
Próbálkozz nyugodtan, van esélyed bekerülni (jóval több, mint nekem :D)
tudom:)
jövőhéten megyek is stúdióba és ott vesszük fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!