Nektek mi a véleményetek a Gangnam Style néven futó számról? (bővebben lent)
Az én véleményem: Az ilyen számok hamar eltűnnek pl.:Michel Teló.Ai se eu te pego...ezt is mennyire felkapták...aztán mi lett belőle? egy hét alatt a youtyubon 3-mal nőtt a nézzettsége. Tehát megy ez is a sülllyesztőbe. Szerintem a Gangnam style-nak ugyanez lesz a sorsa...
Ott vannak azok a zenék, amit máig énekelnek sokan, sose tűntek el, és jó ideig nem is fognak. Most mondok egy példát: AC/DC - Highway to hell
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre a Gangnam style-ról:)
Az AC/DC teljesen más kategória.
Igen, nagyon felkapták ezt a gangnam style-t, de néhányan írták már előttem, hogy ennek nem is az a lémyege, hogy évek múltán is emlékezz rá. Poén az egész.
Ha annyira nem bírod, várj még néhány hónapot, tényleg el fog tűnni, de kérlek ne hasonlítgasd az AC/DC-hez.
Szerintem jó szám és mi csak a poént látjuk benne,de ez egy nagyon jó kis szatíra amit persze nem nekünk szántak elsősorban hanem a koreiaknak.Amúgy szerintem zseniális abszolút a kedvenceim közé tartozik és hiába régen imádtam britneyt most már más zenék tetszenek,de attól néha még most is meghallgatom,mert anno sokat jelentett nekem:)
22/L
gangnam style=k-pop
k-pop=zenei stílusom
szóval az én részemről marad ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!