Nektek mi a véleményetek a Gangnam Style néven futó számról? (bővebben lent)
Az én véleményem: Az ilyen számok hamar eltűnnek pl.:Michel Teló.Ai se eu te pego...ezt is mennyire felkapták...aztán mi lett belőle? egy hét alatt a youtyubon 3-mal nőtt a nézzettsége. Tehát megy ez is a sülllyesztőbe. Szerintem a Gangnam style-nak ugyanez lesz a sorsa...
Ott vannak azok a zenék, amit máig énekelnek sokan, sose tűntek el, és jó ideig nem is fognak. Most mondok egy példát: AC/DC - Highway to hell
Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre a Gangnam style-ról:)
múltkor bent voltam az egyetemen a gépteremben, és aki leült mellém benyomta azt a fost és fülessel hallgatta
.....
Hát ha eltűnik, eltűnik. És?
Nem tartom nagyra az ilyen zenéket, ez tény, de poén a maga módján. :D
Nem kell mindennek örökéletűnek készülni, a popzenének pont valami ilyen a lényege, nem? :D A klasszikus, az klasszikus, és ennyi. Nem kell szerintem túlkomplikálni.
Nem hallottam még, de kb leszarom, h most milyen egy zene, ha tetszik akkor hallgatom.
Sajnos én nem vagyok olyan egyéniség, mint te, h csak akkor tetszik egy szám, ha azt mondják, h AC/DC, sőt, amíg el nem árulják, h az nem is tetszik.
Onnantól viszont, h kiderül, h AC/DC én leszek a legnagyobb fan!
Nem bírom az ilyen műembereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!