Szerintetek is legyek felnőtt koromba szerelmes rapper vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
Az osztályba már többen is mondták meg haverok is hogy menjek majd annak mert költöttem pár szöveget:
pl.:
"Te vagy a nappal s tevagy az éjjel,ki tündököl minden kéjjel,minden nap csak téged látlak szerelmes szivemet szoritja a bánat, hogy eldobtál, kihasználtál ujra meg ujra és én mindent elnéztem balga módra, de itt a vége fuss el véle a mi szerelmünknek itt a vége"
vagy ez:
Hogy miért dobtál az már egyéni szocproblem, ha más kell neked éljvele, s én remélem hogy jó kapcsolat lesz, mert nemakarok rosszat ,pedig te ezt tetted feszt.DE még mostis olyan vagy nekem mint a csillag, ki sötét égen lágyan ringat.
Aztmondják ezek nagyon jók pedig én nagyon rossznak tartom őket.Szerintetek igazuk van?
2012. szept. 28. 19:58
1/5 anonim válasza:
én őszintén utálom a szerelemrappereket de lehet hogy te jó vagy :D amúgy mi a neved? úgyértem a rapper neved : MC love? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Hát azmég nincs mivel én erre soha nem gondoltam hogy ennek menjek csak az utóbbi idővel kezdtek el vele bombázgatni osztálytársaim.
2012. szept. 28. 20:07
3/5 anonim válasza:
hány éves vagy? 14 évesen ne kezd el! minimum 19 mert akkor már lesz elég élettapasztalatod :)
4/5 A kérdező kommentje:
Fején találtad a szöget :D 14éves vagyok és még nem is tervezem egyelőre.Csak véleményekre vagyok kíváncsi hogy megállnám e a helyem a szakmában :D
2012. szept. 28. 20:18
5/5 anonim válasza:
hát ha olyan leszel pl. mint MC Soon vagy Riddler az úgy jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!