Mit tegyek, ha nincs időm gitározni?
Egyszerűen szeptember óta nincs időm gitározni. KRESZ órákra is járok, este 5-tól 8-ig van, ha hazajövök 8-kor, utána már nem gyakorolhatok, mert szüleim pihennek már, tesómmal közös szobánk van. Általában 3-ig suliban vagyok, hazajövök, eszek, tanulok, KRESZ órára megyek, vagy külön angolra/matekra. Van gyakorlatilag 2 órám gyakorolni, úgy, hogy közben egyek is, tanuljak is, fürödjek is. Tanárhoz se járok augusztus óta (külföldön voltam dolgozni), úgy volt, hogy ha hazajövök járok, de kezdetben nem volt pénz, most meg gyakorolni nincs időm rendesen. Olyan rosszul esik a "lelkemnek" hogy nem fejlődök meg ilyenek...ha tehetném, minden időmet a gitárral tölteném, de nem lehet, hogy napokig nem eszek.
Szüneteljek míg meglesz a jogsim, és utána kapcsoljak rá, vagy próbáljam nyúzni ahogy jut rá időm? Nem tudom, hogy melyik lenne a jobb..
Tényleg annyira elkeserítő, hogy nem jutok sehova. =(
Lány vagyok..:D
Amúgy köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!