Nos nekem az a véleményem hogy TEHETSÉGTELENEK!!!! Az a bohóckodás amit ők csinálnak az éneklésnek se nevezhető. Aki szereti az mit szeret rajtuk? Engem már nagyon idegesít hogy minden hol róluk meg a 'cukikispufikájukról' van szó.
Nem mondom, hogy tehetségtelenek, de az, hogy a dalszövegíró szerzi a számaikat a stilyst pedig a ruhákat az már szánalmas
De a 'durvább' fanoktól már ki vagyok...
2012. szept. 26. 15:17
2/10 anonim válasza:
ez úgy kb. 342. számú hasonló témájú kérdés - na nem baj.
Szerintem ötük közül páran tudnak énekelni, valamennyi tehetség is szorult beléjük. De semmi különleges, nagyon újat vagy elképesztőt eddig nem alkottak. Véleményem szerint cukik - de ez nem javítja a közönségességüket :)
Van pár jó számuk, hallgatom is néha őket, de nem vagyok oda értük.
2012. szept. 26. 15:22
3/10 anonim válasza:
muszáj ezt naponta megkérdezni?
2012. szept. 26. 15:45
4/10 anonim válasza:
én rajongójuk vagyok, és nem tudom, van bennük valami amitől a lányok rögtön megkedvelik őket, olyan közvetlenek és kedvesek mindenkivel. igenis tehetségesek, de ezt Simon Cowell is megmondta, ami nagy szó. ha meg nem szereted őket, akkor nem kell velük foglalkozni, ha látod őket az újságban LAPOZZ, ha tvben, KAPCSOLJ EL, senki nem kényszerít téged, hogy nézd a cuki kis pofijukat :)
2012. szept. 26. 15:57
5/10 essz terr válasza:
nem értelek titeket...ha nem szereted akkor ne nézd őket ENNYI!! én sem szeretek sok szárt mert nem olyan a stílusom,ezért nem foglalkozok velük,te is inkább foglalkozhatnál azokkal a sztárokkal akit szeretsz!
2012. szept. 27. 10:17
6/10 anonim válasza:
Fanjuk vagyok. Nekem tetszik a hangjuk,leginkabb a gondore (harry) es a fekete hajue (zayn). Ha nem szereted oket tenyleg nemvkell veluk foglalkozni. Igaz,meg a csapbol is ok folynak..
2012. okt. 2. 08:28
7/10 anonim válasza:
akkor állítsa el a csapot xD az ilyenek ellen egy csomó mindent lehet tenni, csak vannak akik egyből lefikázzák őket ahelyett, hogy megoldanák a gondjukat.
2012. okt. 2. 11:20
8/10 anonim válasza:
mindennél jobban imádom őket, a legnagyobb directionerek közé tartozók :) nagyon jó hangjuk van és az új cd-jükön majdnem az összes számot ők írták és nagyon cukik és nagyon sok mindent elárulnak magukról és így közelebb kerülhetünk hozzájuk és már k*rvára idegesít h ilyen sokan leszólják őket....amelyik bandát utálok azzal nem foglalkozók énse kérdezek olyat h mit lehet szeretni például a Tokio Hotelen pedig mindennél jobban utálom őket
2012. okt. 18. 20:04
9/10 anonim válasza:
Őszinte leszek!
Én úgy gondolom, hogy egy iszonyatosan tehetségtelen langyi banda. A zenéik semmitmondó és sz@r. Hangjuk egyáltalán nincs, csak felvan javítva. Kinézetük egyáltalán nincs, semmi férfias nincs bennük! tizenéves kislányok szeretik, bomladoznak ezekért a tucattermékekért. De én úgy gondolom, hogy 10 év múlva sehol se lesznek, a kutya se fog rájuk emlékezni.
2013. máj. 5. 15:20
10/10 anonim válasza:
Legjobb banda!! Aki nem szereti, annak baj van a hallásával.. Nagyon sok mindent köszönhetek nekik! És nem csak én, hanem sok más Directioner! #DirectionerGirl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!