Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy kezdő kezdhet egy 7 vagy...

Egy kezdő kezdhet egy 7 vagy akár 8 húros gitárral?

Figyelt kérdés

Van előnye ha valaki azzal kezd?

Miért jó a 7,8 húros gitár?

Könnyebb vele tanulni vagy nehezebb?

2012. szept. 23. 10:50
 1/7 10inchhero ***** válasza:
hát, szerintem 6 húroson kezdj :D 7-8 húrost keményebb zenékhez használnak, megtanulni rajta ugyanolyan (gondolom, bár én basszuson játszok), de nem sok zenéhez tudod használni :D szóval 6 húrosod mindenképp legyen, én azt mondom :D
2012. szept. 23. 10:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, még most kezdek tanulni,és lehet hogy én vagyok a hülye de sose értettem mi értelme van a 7,8 húros gitároknak és szeretném megtudni
2012. szept. 23. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
na mi, sokkal színesebb hangzást elő lehet vele idézni.. megéri amúgy, mer minnél több húr annál változatosabb hangzást lehet előcsalni vele. Az tény hogy nehezebb... de nemsokkal.. ha sose volt még gitár a kezedbe olyan mindegy, hogy 6-7-8 húros. Ha 7-8 húrossal kezded azt fogod megszokni és tudni, ha 6 al akkor meg azt. ennyi
2012. szept. 23. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Kiterjeszti a hangterjedelmet, többféle hangolásra ad lehetőséget.

Ne ezzel kezd szerintem.

2012. szept. 23. 16:50
 5/7 A kérdező kommentje:
3 hónapja gitározok,egy 6 húrossal és ha most szereznék egy 7,8 húrost akkor azt is megszoknám vagyis mind a kettővel jól tudnék játszani?
2012. szept. 23. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
egyszerre egyel, ha egy kicsit ezzel játszol akkor ezt szokod, ha kicsit azzal akkor azt. a másik mindíg fura lessz utána
2012. szept. 23. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Helló, mi lett ebből a sztoriból? :D
2016. okt. 24. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!