FL Studióba szeretnék zenét csinálni, igazából Ni Machine már tervbe van. Szóval a kérdésem annyi, Fl Studióhoz milyen külső kelléket ajánlotok, hogy zenéket tudjak alkotni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg tapasztaltak profik írjanak, akik csináltak már zenét és értékelhetőek voltak :)2012. szept. 18. 18:34
1/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki ismeri metrognom-ot :) de valami hasonló dologra lenne szükségem mint neki van :)
2012. szept. 18. 19:05
2/2 sámliműszerész válasza:
szerintem a Maschine az inkább liveact felszerelés mint daw bővítmény, tény hogy lehet vele egész minőségi zenéket kreálni, de egy ennyire komplex progi szerintem nem szükséges egy már amúgy is felszerelt studióba. Én hamarabb vásárolnék a helyedben egy jobb minőségű szintit. Nekem sokkal jobban bevált, és kioszthatod a billentyűire az összes sampler hangot amit a zenében használtál, plusz dallam írásnál elengedhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!