Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső merevlemeznek milyen...

Külső merevlemeznek milyen márkát ajánlotok?

Figyelt kérdés

250-500gb-ra lenne szükségem. nem volt még merevlemezem. western digitalon gondolkoztam. ismerősömnek olyan van, és nagyon régóta jól szuperál neki.

én nem vagyok képben és tisztában ezekkel a dolgokkal.

szeretném, ha gyors lenne, körülbelül ennyi a kikötésem.

2012. jan. 29. 15:25
 1/6 vagyokakilehetek ***** válasza:

csakis western digital

[link]

2012. jan. 29. 15:49
 2/6 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, az a legjobb a HDD-k között (legyen külső, vagy belső)
2012. jan. 29. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

(szóval rendesen megszívtam! én is! soha többet nem kérek ezen márkából!)

az első garanciális cseréje után /72 óra!/, 2 hónap múlva adta meg magát a második, úgy, hogy harmadszorra, az árát követeltem vissza. Indoklás: elvesztettem a bizalmam a márkában.... és másik típust vásároltam, a mi a mai napig hibátlanul teszi a dolgát.

HDSentinel szerint, Működési idő: 264 nap, 13 óra

Becsült hátralevő élettartam: több mint, ezer nap

Teljesítmény és Kondíció 100%

szóval, bármelyiket csak ezt a márkát NE!

(ha nem akarsz minden nap, valami profi programmal adatokat menteni, másolatot készíteni a vinyóról az adataid végleges elvesztésének megelőzése céljából!)

2012. jan. 29. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:

azt azért jó hatudod, hogy a legmegbízhatóbbnak kikiáltott márkákat is 3-5 év használatra tervezték!

erősen javasolt, 3 évente (napi 10 -12 órás használattal számolva) az adataid biztonságának érdekében cserélni!

Ezen idő alatt is, lehetőleg hetente biztonsági adatmentés javasolt

2012. jan. 29. 16:30
 5/6 A kérdező kommentje:

hát ez most kommentek alapján is-is. igazából a külsőt "kisebb" mennyiségű és fontosabb adatok tárolására szolgálna, mint pl: képek, videók, filmek, zenék. a belső 500gb-os vinyón pedig fontosabbak: ai, psd, pdf fájlok, amik amunkámhoz kellenek, és iszonyat fontosak!

ha külsőnek választanám, mint mellék tároló, úgy talán még nem is lehet rossz választás. ár-érték-arányban szerintem nagyon megéri.

de meggondolandó, hisz itt vannak ezek a cikkek és hát a tapasztalatok...

nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat!

aki esetleg más márkát tudna ehelyett ajánlani, megköszönném! 20-25 ezernél többet nem szánok rá, nem ér többet, csak hogy képeket tárolgassak rajta, ezt Ti is megértitek :)

viszont szükségem van erre mindenképp, mert több mb-os, gigás fájljaim lesznek, és fontos, hogy ne a filmek, zenék miatt legyen csiga a vinyóm.

inkább félre teszem másikra. de ez már igazából az én dolgom, hogy kényelmesebb nekem.

2012. jan. 29. 19:59
 6/6 anonim válasza:
Saját tapasztalat alapján csak is WD, a Samsungokra rá se nézz !
2012. jan. 30. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!