Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kössem össze a szinteti...

Hogyan kössem össze a szintetizátorom a számítógéppel, ha a hozzá adott szoftver "nem biztonságos"?

Figyelt kérdés

Tehát van egy microStationom, és ha a géppel akarom összekötni, akkor elméletileg fel kell tennem a KORG USB-MIDI Driver nevű progit is. Viszont ha installálni akarom, ezt az üzenetet kapom:

[link]

Ha először csinálnám, csak legyintenék egyet és azt mondanám, áhh, nem érdekel az üzenet, feltelepítem, max. nem indul el a szoftver... Igen, múltkor is ezt csináltam, utána restart után tönkre vágódott a gép, nem is a Windows-szal lett gond, hanem valószínűleg az alaplap mondta be az unalmast, úgy h nem tréfa ez a figyelmeztetés, új gépet kellett venni... A lényeg, nem kísérlek meg még egy installt, de van ötlete valakinek h mit tegyek, h össze tudjam kötni a szintit a géppel? Múltkor a Korg oldaláról szedtem le a szoftvert, most a telepítő CD-ről van, de uaz az üzenet jön be. Win XP-m van.

2012. szept. 16. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Ettől tuti nem vágódik úgy tönkre a gép, hogy kuka legyen...

Ezt az Xp gyakorlatilag minden programra kiírja ami nem a Microsofttól van...

2012. szept. 16. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt nálam is kiírja majdnem minden eszköznél. Ez azért van, mert a windows nem ismeri az adott drivert. Ettől függetlenül biztonságos, főleg, ha eredeti lemezről van a driver.
2012. szept. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!