Hogyan tudnék kiépíteni egy biztonságos, stabil operációs rendszert magamnak?
"biztonságos, stabil operációs rendszert"
"Windowsra szeretnék építeni"
Ez a kettő üti egymást, szóval gondold át, melyik kell...
Ha egy stabil, biztonságos és használható rendszert akarsz: Linux, valamelyik mai kiforrot distro.
Ha windows alatt folyton kékhalál van, az azért erősen hardver hibára utal, mert bár a win9x vonal hulladék volt, az NT alapú windowsok már nem kékhaláloznak csak úgy. Javaslom tüzetesen vizsgáld át a géped, mert valami nem jó benne!
"Valami baj van a hardvereddel, normális gépen soha (!!!!) nincs kék halál."
hát ekkora baromságot rég hallottam... (vagy talán az előző kérdésnél is :D) szoftveresen simán be lehet crasheltetni, nem a windowsra gondolok itt ugye, de hát ha használja a gépet akkor nem csak az explorer.exe fut hanem csomó másik progi, ami között lehet szarul megírt is, memóriakezelés hulladék stb. szóval ez nem igaz
"hát ekkora baromságot rég hallottam... (vagy talán az előző kérdésnél is :D) szoftveresen simán be lehet crasheltetni, nem a windowsra gondolok itt ugye, de hát ha használja a gépet akkor nem csak az explorer.exe fut hanem csomó másik progi, ami között lehet szarul megírt is, memóriakezelés hulladék stb. szóval ez nem igaz"
Tiszta telepítésről volt szó, te nagyon okos ember. Ott bizony csak maga az OS van, nem fut "csomó másik progi". Előbb tanulj meg olvasni, utána baromságozzál.
"tiszta telepítésről volt szó"
én visszaolvastam, nem látok ilyet(az hogy valakinek 2 hétnél nem régebbi az oprendszere nem jelent semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!