Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik a jobb a...

Szerintetek melyik a jobb a gitár vagy a zongora?

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 18:42
 1/4 ejjike ***** válasza:
Én hét évig zongoráztam személy szerint. De ez teljesen tőled függ , hogy milyen célból szeretnél hangszert tanulni. Ha csak hobbiból, akkor én a gitárt ajánlom.
2012. szept. 14. 21:01
 2/4 happyday ***** válasza:
Most mindkét hangszeren tanulok zenélni.A gitár könnyebb,és ha csak hobbiból tanulod,akkor is kezdhetsz vele valamit.De zongorázni baromi nehéz...(szerintem).Persze,azt is lehet hobbiból tanulni,de akkor nem leszel Beethoven ... Mindkét hangszerhez sok gyakorlás kell,de inkább a gitárt ajánlom.
2012. szept. 15. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:
hát szeretnék hangszeren tanulni de nem tudom hogy melyiken mert mindkettő tetszik és nem tudok dönteni:)
2012. szept. 15. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

"gitár könnyebb"

WTF?

miért lenne könnyebb? ezt a solót például le tudod játszani? és még ez se olyan hű, de nehéz, 2 év gykorlással lejátszható.

http://www.youtube.com/watch?v=MwlUC3f8qDY

ugyanolyan nehéz mindkettő. kérdező:

dobj fel egy érmét. a fej a gitár, az írás a zongora. amelyikre esik azt válaszd. amikor még a levegőben van az érme, tudni fogod, melyiket szeretnéd, melyik oldalára essen le... na és válaszd azt.

2012. szept. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!