Squier dilemma?!
Figyelt kérdés
Már eldöntöttem, hogy Squier Bulletet veszek, erre találtam egy két olyan kommentet, ami szerint a mostani gyártású Squierek már szarok, meg sem szabad venni. Teljesen bizonytalan lettem. Vegyek Epi Les Paul Specialt, az jobb? Én szeretem a starto-s hangzást, de parázok attól, hogy esetleg ha hangszerdiszkont-ról rendelem, és valami probléma lesz vele, akkor macerás, és nem kifizetődő a visszaküldés, és a többi. Ha a helyi hangszerboltban venném meg, ott csak feketében van SSS, feketét nem szeretnék, vagy 36 ezerért HSS Sunbrust. Nem akarok ennyivel drágábban venni gitárt, mikor a neten meg 31-ért hozzámvágják ingyen kiszállítással. Ti mit tanácsoltok?2012. szept. 13. 14:46
1/1 anonim válasza:
Én hangszerdiszkontról rendeletem , nagyon jó gitár nekem nagyon tetszik . Szállítás is megfelelő volt . Nekem ez az első gitárom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!