Külföldön is ugyanilyen király a One dDirection ;) $$$$ mint nálunk?
Most összeszedtem, hogy milyen helyesírási hibákat vétettél: *fejed, barátnőm, ők, vagyok, szerintem, hülye, utálom, szidják, melyik, és érthető. Ha jól számoltam, ez pont 10. Lehet, hogy menő így írni, de nem tudom, hogy az majd menő lesz-e, ha megbuksz nyelvtanból. Ezt nem rossz szándékkal mondom, csak segíteni szeretnék!:)
Akik nem directionerek, azok nem hülyék. Én sem mondom azt, hogy "akik directionerek, azok hülyék", csak azért, mert én PONT rock zenét hallgatok. Nem kell ezt annyira zokon venni.:D
Az a baj hogy a kérdező nem tudja hogy nem mindenki szereti a tini pozenét. Én a rockot szeretem leginkább de tulajdonképpen bármit meghalgatok. LiliDokinak meg maga mondta hogy aki nem szereti az hülye.
"A justin hatereket meg gyűlölöm!!! Én mindig halgatom Justin zenéit , mer szerintem cukcsi és édes imádmivalo hangja van justinnak. Aki meg nem szereti az szerinten hüje."
Helyesírás. Fantasztikus. Ésküszöm ezt fogom lejátszani a temetéseden: http://www.youtube.com/watch?v=CWsJcg-g1pg
Higgyétek el,ha az utcán mondaná ezt egy rockernek,nem sok maradna belőle :)
(rocker vagyok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!